2777
2789
وا همینو بگو ما ایرانیا ۹۹درصدمون دمدمی مزاجیم هر لحظه یه حس یه تصمیم یه ارزو یه هدف واقعا جریان چیه ...

دم دمی مزاج نیستم،طبق امضاء میبینی ک من تن نمیذارم ب ازدواج ولی محبت کردنش باعث شد من راضی شم یا هر شم هرچی،ولی الان محبتی در کار نیس همش عوض و کتکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دلیلی ک باشه جا حرف زدن کتک میزنه،میگه کتک میزنم تا یادت بمونه،جنابعالی بنده رو با چهارپا اشتباه ...

خب خانوادت و خانوادش از کتک زدن در جریان ند؟ 

اگه تو دادگاه بتونین ثابت کنین ک کتک میزنه خوبه وگرنه راه بجایی نمیبری

مگه اینکه باهاش توافق کنی و جدا شی

ن خانوادم نمیدونن،خودم نخواستم بد بشه شوهرم،ولی الان دیگه جونم ب لبم رسیده

اول خانوادت در جریان بذار ،اونا بهتر میدونن چکار کنن. بذار در جریان باشن پشتتو بگیرن 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
خب خانوادت و خانوادش از کتک زدن در جریان ند؟  اگه تو دادگاه بتونین ثابت کنین ک کتک میزنه خوبه ...

یه بار بهش گفتم نمیخوامت بعد کتک زدن،گفت دیگه نمیخوامت تموم،الان باید بسوزی بسازی فک کردی طلاقت میدم ؟؟؟

اول خانوادت در جریان بذار ،اونا بهتر میدونن چکار کنن. بذار در جریان باشن پشتتو بگیرن 

همون میترسم چجوری بگم،اصن روم نمیشه،یه ماه نیس جهازم خریدن،الان بگم نمیخوام این مردو؟

یه بار بهش گفتم نمیخوامت بعد کتک زدن،گفت دیگه نمیخوامت تموم،الان باید بسوزی بسازی فک کردی طلاقت میدم ...

خب یا باید رفتار ایشون دلیلی داشته باشه یا شما بتونین ثابت کنین

همون میترسم چجوری بگم،اصن روم نمیشه،یه ماه نیس جهازم خریدن،الان بگم نمیخوام این مردو؟

نه نگو نمیخام. بگو میخوام عروسی عقب بیفته چون این چیزا رو ازش دیرم کتک خوردم فحش شنیدم نمیخام عروسی کنم برم و برگردم . الان عقب بندازید اگر خودشو اصلاح کرد که هیچ وگرنه با این نمیتونم زندگی کنم 

اونا اول صداش کنن ازش تعهد بگیرن شاید آدم شد . یه مدت رفت و آمد کن اگر دیدی نمیشه بعد اقدام به جدایی کن.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن