2777
2789
عنوان

کیا امشب اقدام دارن یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 9640 بازدید | 99 پست

کیا مث من حساسن به روزای تقویم و مسائل شرعی؟ اینجوری که میره نیمه دوم ۹۹ .... اوووووووو 

بچه بعدا نگه میذاشتین ۱۴۰۰ بدنیا میومدم دیگه   

بعضی وقت ها دوست دارم وقتی بغضم میگیره.... خدا بیاد و اشکهامو پاک کنه.... دستمو بگیره و بگه....: ادمها اذیتت میکنن...؟؟!! بیا بریم پیش خودم....
وای نه من همون دومی هم از دستمان در رفت دیگه بچه و بچه داری رو بوسیدم گذاشتیم کنار البته اگه دوباره ...

نه درمان بیماریم بارداریه فعلامنتظرم ببینم تاخداچی میخواد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای استارتر تومنی یا من توام؟

شمام گیر افتادی بین عقاید و عمل؟

بعضی وقت ها دوست دارم وقتی بغضم میگیره.... خدا بیاد و اشکهامو پاک کنه.... دستمو بگیره و بگه....: ادمها اذیتت میکنن...؟؟!! بیا بریم پیش خودم....
کیا مث من حساسن به روزای تقویم و مسائل شرعی؟ اینجوری که میره نیمه دوم ۹۹ .... اوووووووو  بچه ب ...

من مثل توام عزیزم حساسم به اینجور چیزا بعضی وقتا کا با اطرافیان درمیان میزارم تعجب میکنن میگن این حرفا چیه

بله خیلیی

آره اخه بعضیا اطلاعاتشون کم هست یا اعتقادی ندارن دیگه... هر کسی یجوره دیگه شاید ماها زیادی حساسیم 

من حقیقتش میخواستم ماه های قبل اقدام داشته باشم که نیمه اولی باشه ولی منتهاش شوهرم باهام هماهنگ نبود و براش مهم نیست چه ماهی باشه