2789
باباجون نباید دختر و بهمه نشون داد که اگه خیلی دوسش داره باید بیاد خواستگاری ،،، بخدا این پسرا از سا ...

من بهش میگم تازه پسره گفته قرر عقدم با کسیه اگه میخای به هم بزنم باید باهام مثل قدیم باشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه کاملا مطمئن شدم قصدش چیز دیگه ایه کسی که یه نفر رو دوست داشته باشه واسه حریم و تفکرات و اعتقادا ...

اره ابجی تازه گفته من میخام با ی دختر ازدواج کنم اون دختر رو به سر عمم زده و اوایل میگفت اون دختره خرابه حالا به عمم گفته خراب گفته اگه میخای قرار عقدمو باهاش به هم بزنم مثل قبل رابطه داشته باشیم

من بهش میگم تازه پسره گفته قرر عقدم با کسیه اگه میخای به هم بزنم باید باهام مثل قدیم باشی

به همت بگو هرچه سریعتر بهم بزنع عزیزم ،، بخدا براش گرون تموم میشه ،، ببین من ۳۸رسالمه ۱۸ سال سرکار رفتن الکی بهت حرف نمیزنم انقدر از این چیزا دیدم ، به عمت بگو روحی و جسمی آسیب میبینه این پسر واقعن خطرناکه باهاش بهم بزنه

اره ابجی تازه گفته من میخام با ی دختر ازدواج کنم اون دختر رو به سر عمم زده و اوایل میگفت اون دختره خ ...

مثل قبل؟!

وای نمیفهمم عمت رو چه فکری هنوزم میهواد باهاش باشه من بودم ساعت نه میزاشتم دن در پسره رو😒😑

«باز می‌شه این در، صبح می‌شه این شب، صبر داشته باش...»    
وای تا فحش به این پسر ندم دلم آروم نمیشه مرتیکه بی ناموس

نفرین کن اشفالو عمم براش هدیه میخریده اما این ی شارژ نمیخریده بعد بهش گفته من عادتمه از همه اینطور میگیرم فردا هم ی چیزی از کسی میگیرم

به همت بگو هرچه سریعتر بهم بزنع عزیزم ،، بخدا براش گرون تموم میشه ،، ببین من ۳۸رسالمه ۱۸ سال سرکار ر ...

اره الان اومده خونمون به هم زده اما پسره عکس داره کنار خودش تهدید کرده به خانوادش نشون میده

اره الان اومده خونمون به هم زده اما پسره عکس داره کنار خودش تهدید کرده به خانوادش نشون میده

اگه تهدید کرده میتونه بره پلیس فتا شکایت کنده پدرشو درمیارن تازه میتونه هم بگه به خانواده ام نگید آبروم میره حتما کمکش میکنن

بده غلط میکنه وچود این کارا رو نداره من بهت قول میدم ،، بگو بیا نشون بده خودت بد میبینه بزنه به شلوغ کاری که خانوادم پدرتو در میارن ، میان در خونتو محل کارتو ،از این چیزا اصلن نترسید گوه مفت میخوره

اگه تهدید کرده میتونه بره پلیس فتا شکایت کنده پدرشو درمیارن تازه میتونه هم بگه به خانواده ام نگید آب ...

اره  خوب میشه سخته ها درکش میکنم برا پسره همه چی خرید خودش دلش میرفت رو ی لباس نمیخرید میگفت برای تحفه چیزی بخرم اخرم گفت من عادتمه همه برام چیزی میخرن

بده غلط میکنه وچود این کارا رو نداره من بهت قول میدم ،، بگو بیا نشون بده خودت بد میبینه بزنه به شلوغ ...

خیای سخته ها ابجی همه چی بخره عمه ساده من براخودش هیچی نخره برا اون بخره بعد بگه من عادتمه

اره  خوب میشه سخته ها درکش میکنم برا پسره همه چی خرید خودش دلش میرفت رو ی لباس نمیخرید میگفت بر ...

همینه دیگه پرروش کرده حالا خداروشکر که کات کرده اگه به تهدیداش ادامه داد بگو حتما بره شکایت کنه