2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی نداره عزیزم خیلی راحت حتی بعد نامزدی میگه پشیمون شدم اگه واقعا قصدش ازدواجه حداقل تا بعد عقد صب ...

اره تازه عمم گفته باشه بعد عقد. که هزارتا حرف زشت به عمم گفته و گفته اگه منو میخای باید مثل قدیم..... باشیم

فکر کردی چون به فامیلاش نشون داده نمیتونه بعد رابطه ولش کنه؟؟ 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
من بهش میگم اما عمم گوشش بدهکار نیست

معمولا ادما قبل ازدواج داغن..کر و کور میشن..

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
تازه میگه اون قسم خورده.... میگه حالا چون بهم گفته هرزه شاید عصبی بوده

خخخ...عمت یه چیزیش میشه ها

چرا بی عزت

باباجون نباید دختر و بهمه نشون داد که اگه خیلی دوسش داره باید بیاد خواستگاری ،،، بخدا این پسرا از سادگی دخترا سواستفاده میکنن الکی با همین چیزا دل خوش میکنن بعدم میررررررن ،،، بگو عمت حرمت خودشو حسابی نگه داره

اره تازه عمم گفته باشه بعد عقد. که هزارتا حرف زشت به عمم گفته و گفته اگه منو میخای باید مثل قدیم.... ...

دیگه کاملا مطمئن شدم قصدش چیز دیگه ایه کسی که یه نفر رو دوست داشته باشه واسه حریم و تفکرات و اعتقاداتش ارزش قائله اولا که نباید اون پیشنهاد رو میداد بعدم اصلا ارزش قائل نشده و توهین کرده به نظرم عمت وابسته شده وگرنه همچین آدمی ارزش نداره

«باز می‌شه این در، صبح می‌شه این شب، صبر داشته باش...»