2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام خوشگلا هرکی برا تاپیکام گزارش زد بیاد تا برا حاجت رواشدنش حمد بخونم 

لایک کنید ممنون

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

گفتی علی دانیال یاد اون دختره افتادم تو همه کلیپاش بود چقدر ازصورتش خوشم میومد

نوستالژی فقط افتاب لب بومههههه روز کارش تمومه

من در جستجوی تکه ای از آسمـــــان پهناور هستم که از انبوه اندیشه های پست تهی باشد.🦋✨
لامصب چقد من با اهنگ تیغ اولو بزن خندیدم 😂😂😂 اصلا به قیافه رفیقام که میرفتن تو هپروت فک میکنم میپ ...

عاشقش بودم

اکن اهتگ خراطها ک میگفت 

اینو زدم تا بدونی ...

لامصب چقد من با اهنگ تیغ اولو بزن خندیدم 😂😂😂 اصلا به قیافه رفیقام که میرفتن تو هپروت فک میکنم میپ ...

شرمنده ولی من گلاب به دیوار' بیرون روش میگرفتم با اون اهنگ 😄

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز