خوش سلیقه ها بیان نظر بدن ببینیم کی خوش سلیقه تره؟
مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه
بخاطراین گفتم که سخته شکمبندبستن؛شمااندامت برگشت:ولی بیشترسزارینی ها از شکم وپهلوهاشون ناراضی ان
طبیعی فرم اونجاییکه نباید از دست بره از دست میره🙈🙈
مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آره ولی بعداز چندتا زایمان:نه یکی:بعدش همون موقع که زایمان کردی میتونی بگی که بیشتر بدوزن برات :من ا ...
بچه سالم بیاد حالا یا سز باشه یا طبیعی
هر اسمی یک طالعی داره ک روی سرنوشت بچه اثر داره ک شامل گروههای اشرافی، عرفانی، کم درآمد و حادثه ساز میشن من دنبال اسم عرفانی هستم عرفانی هستم چون هرکس ب هر جایی رسیده اکثرا جز دسته ی عرفانی. عالی ها بوده مثل پزشک ها دانشمندا مجتهدا هرکس ک توی علوم هر علمی ب جاییبرسه اکثرا البته ن همیشه ولی اکثر مواقع جز گروه های عرفانی عالی هستند