2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 72 پست
اره

چنتا بچه داری خب بعدیت رو سزارین کن ولی دردش کمتر از طبیعی نیس 

عموی من اونقد پررویه اومده دیدنم میگ طبیعی بودی یا سزارین گفتم سزارین بعد میگه اووو پس تو درد مادربودنو نکشیدی میخاستم بزنمش دهنش مرتیکه بیشعورو 

امضاء خدا پای تک تک آرزوهاتون💜
جدید و خاص

الارز

آنیِل

مَهنیا

وانیشا

الیزا

نِوا

نورسا

مه آرا

ژانیا

مِهرکانا

نازوند

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو طبیعی بودی؟

من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود😆:

مثل اینه که باتبر پشت سرهم بکوبن تو کمرت ودردت قطع نشه :خوبیشم این بود که زودبه اندام طبیعیم برگشتم والان کسی نمیفهمه من زایمان کردم:ولی دردش جوری بودکه دیگه هیچوقتتتتت بچه نمیارم

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
با مسکن دردش کم میشه..ولی طبیعی خیلی سخته خیلی درد داره میدونم☹

نه فکر میکنی مگه اینکه رفتی سزارین هزینه پمپ درد پرداخت کن بگو بهت وصل کنن که دیگ اصلا درد نکشی وگرنه با اون مسکن ها بیمارستان دردت نمیخابه 

پارمیسا،

پارلا

هیمو

ناتا

سن آی

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود😆: مثل اینه که باتبر پشت سرهم بکوبن تو کمرت ودردت قطع نشه :خ ...

من دقیقا عین قبل بارداریم شدم حتی لاغر تر ۶۰ کیلو شدم ولی بچه پیرت میکنه اگ شوهرم بچه نمیخاست دیگ نمیاوردم 

چنتا بچه داری خب بعدیت رو سزارین کن ولی دردش کمتر از طبیعی نیس  عموی من اونقد پررویه اومده دید ...

معمولا همه همینو میگن:خاله شوهرم چون دختراش طبیعی زایمان کردن به زنای دیگه که سزارین بودن میگفت که شمامادرنیستین دردنکشیدین:کلا بیشعوربود:ولی نه الان شکم ندارم اصن سزارین شکمو زشت میکنه من دیگه ترس زایمان هنوز تو جونمه

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)

نلا

نازیتا

نیارا

پادمیرا

آیتان

کهربا

آدینا

همتا  چطوره

همتا بذارم طالع بچم کم درآمد متضرر میشه 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
معمولا همه همینو میگن:خاله شوهرم چون دختراش طبیعی زایمان کردن به زنای دیگه که سزارین بودن میگفت که ش ...

شکم و اندام بعد از بارداری اصن ربطی به سز یا طبیعی نداره

من سزارین بودم ولی الان شکمم عین زمان مجردیه

ربطش به چیزای دیگه س

بیچاره اون که حرم رو ندیده...بیچاره تر اون که دید کربلاتو  
من دقیقا عین قبل بارداریم شدم حتی لاغر تر ۶۰ کیلو شدم ولی بچه پیرت میکنه اگ شوهرم بچه نمیخاست دیگ نم ...

بچت چیه؟من سنو که رفتم آرزو کردم که پسرباشه که دیگه بهم نگن بازم بیار وپسرشد خداروشکر:چون وقتی دختربیاری فامیلا میگن یه پسرم بیار واجبه؛ولی پسرباشه کمترپیش میادبگن یه دختربیار

الارز آنیِل مَهنیا وانیشا الیزا نِوا نورسا مه آرا ژانیا مِهرکانا نازوند

مرسی عزیز جان همشونو میشینم حساب میکنم

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
شکم و اندام بعد از بارداری اصن ربطی به سز یا طبیعی نداره من سزارین بودم ولی الان شکمم عین زمان مجرد ...

بخاطراین گفتم که سخته شکمبندبستن؛شمااندامت برگشت:ولی بیشترسزارینی ها از شکم وپهلوهاشون ناراضی ان