خوش سلیقه ها بیان نظر بدن ببینیم کی خوش سلیقه تره؟
مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه
این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
مثل اینه که باتبر پشت سرهم بکوبن تو کمرت ودردت قطع نشه :خوبیشم این بود که زودبه اندام طبیعیم برگشتم والان کسی نمیفهمه من زایمان کردم:ولی دردش جوری بودکه دیگه هیچوقتتتتت بچه نمیارم
میبینمت دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛ آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
چنتا بچه داری خب بعدیت رو سزارین کن ولی دردش کمتر از طبیعی نیس عموی من اونقد پررویه اومده دید ...
معمولا همه همینو میگن:خاله شوهرم چون دختراش طبیعی زایمان کردن به زنای دیگه که سزارین بودن میگفت که شمامادرنیستین دردنکشیدین:کلا بیشعوربود:ولی نه الان شکم ندارم اصن سزارین شکمو زشت میکنه من دیگه ترس زایمان هنوز تو جونمه
میبینمت دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛ آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه
من دقیقا عین قبل بارداریم شدم حتی لاغر تر ۶۰ کیلو شدم ولی بچه پیرت میکنه اگ شوهرم بچه نمیخاست دیگ نم ...
بچت چیه؟من سنو که رفتم آرزو کردم که پسرباشه که دیگه بهم نگن بازم بیار وپسرشد خداروشکر:چون وقتی دختربیاری فامیلا میگن یه پسرم بیار واجبه؛ولی پسرباشه کمترپیش میادبگن یه دختربیار