2777
2789
عنوان

نمیدونم بگم یا نه

182 بازدید | 16 پست

کارمون به طلاق کشیده بود که برگشتیم 

الان بعد ۸ ماه سر خونه زندگیمم‌ دادخواست مهریه داده بودم یکشنبه وقت رسیدگی دادن به وکیل گفتم انصراف بزنه نمیخوام هم تو خونش باشم هم بریم دادگاه 

حالا نمیدونم به شوهرم بگم که انصراف دادم و هدفم زندگیه هدف توهم زندگی باشه یا بذارم خودش متوجه بشه که انصراف دادم 

اخه بلاتکلیفم نمیدونم هدفش زندگی هست یا نه

غیرمستقیم بهش بفهمون که دادگاه وقت رسیدگی داده ولی نمیری

مثلا با خنده یا گوشیت رو جایی بذار که ببینه ...

زنان تحصیلكرده،همسران خوبی از آب در می آیند.زیرا برای اینكه توضیح بدهند كه چرا غذا شور یا بیمزه شده است،كلمات بیشتری در اختیار دارند.

تا مطمئن نشدی که هدفش زندگیه انصراف نزن

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غیرمستقیم بهش بفهمون که دادگاه وقت رسیدگی داده ولی نمیری مثلا با خنده یا گوشیت رو جایی بذار که ببین ...

اخه میخوام تکلیفم مشخص بشه 

که اگه هدفش زندگی نیست من کارمو ادامه بدم 

اخه میخوام تکلیفم مشخص بشه  که اگه هدفش زندگی نیست من کارمو ادامه بدم

یعنی همچنان کارهای سابقش رو انجام میده ؟؟؟؟

زنان تحصیلكرده،همسران خوبی از آب در می آیند.زیرا برای اینكه توضیح بدهند كه چرا غذا شور یا بیمزه شده است،كلمات بیشتری در اختیار دارند.
نه خیلی فرق کرده  اما میدونی گاها میگه مهرتو ۱۴ تا بکن و از این حرفا  یا میگه میخوام همه ...

نمیدونم

ادم دو به شک میشه

مستقیم ازش بپرس برنامه ت برای آینده چیه

میخوای زندگی کنی یا جدا شیم

چجوری مطمئن بشم اخه

یه مدت تحمل کن و زیر نظرش بگیر 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘