2789
عنوان

چشم زدن

160 بازدید | 17 پست

سلام من دو تا پسر دارم یکیشون ۶ ماهس یدونشونم ۹سالشه ما یه فامیل دور داریم که چند باری به ما سر میزنه هر دفعه هم اومده یه مشکل پیش اومده الانم بچم بخاطر چشم خوردن نمراتش اومده پایین پسر ۶ ماهمم دم به دم مریض میشه بدبختی پشت بدختی چیکار کنم خدا میدونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرم بیشتر تلقینه 

ولی خب اسپند دود کن و تخم مرغ بشکن اگر اعتقاد داری 

صدقه هم خوبه 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
چقدر مسخره... چرا به مردم تهمت میزنین؟؟؟ صدقه بزار قبلش و چهارقل بخون به مردمم تهمت نزن... دوست داری ...

خب همیشه وقتی میاد این اتفاقات پیش میاد از خیلی ها هم شنیدم

من خودم رفتم خونه ابجیمو کمک کنم تمیز کنه پارسال اومدم خونه فرداش بلند شدم دیدم دستم درد میکنه همه میگفتن شوهرت بهو زده شوهرمم میگفت حتما دستو زدی جای به من نمیگی حالا هیچ کدوم اینا نبود

دستم باد کرد حتی نمیتونستم تکون بدم ی روز صبر کردم گفنم شاید خوب شه دیدم نشد بابا گفت برو دکتر این مو برداشته 

هیچی گفتم فرداش میرم تا اینکه شب با تخم مرغ برام نظر گرفتن اسم فامیل شوهر خواهرمو گفتن تخم مرغ ترکید 

صبح پاشدم دیدم دستم شد مثل روز اولش😐

چشم وافعیت داره من با چشمای خودم دیدم چه بلای سرم اومد

عزیزم ب چشم فامیلتون اعتقاد پیدا کردی ان یکاد و لاحول ولا بخون ب بچه هات کوف کن یا شش تا قل هوالله بخون ب شش طرف بچه هات کوف کن 

بعدم با خودت تکرار کن ک اصلا چشم فامیلتون شور نیس

چقدر مسخره... چرا به مردم تهمت میزنین؟؟؟ صدقه بزار قبلش و چهارقل بخون به مردمم تهمت نزن... دوست داری ...

تهمت نیست که 

بعصیا از دوست داشتن چشم میزنن

بعصیا از دل خرابی چشم میزنن

این عین واقعیت 

تهمت نیست که  بعصیا از دوست داشتن چشم میزنن بعصیا از دل خرابی چشم میزنن این عین واقعیت

این تهمت زدنه و آدما رو خراب کردن... بعدم میرن برا 4 نفر تعریف میکنن میمونه رو طرف بدبخت!!!دلیل واقعی یه چیزی رو پیدا کنین... دلیل علمی و منطقی... خداروشکر فکر نمیکنم دیگه بی سواد جایی باشه!!!