2777
2789
عنوان

پیری صورت

560 بازدید | 12 پست

سلام دوستان حدود یکسال هست که انگار پوستم خسته است چشام خسته و پف کرده به نظر میرسه خطوط صورتم زیاد شده در صورتی که یکسال پیش اینطور نبود و هر کی میدید تعجب میکرد 39 سالنه و معمولا 5 با 6 سال کمتر نشون میدادم ولی الان بیشتر هم می خوره چیکار کنم چرا اینجوری شدم طی یکسال ؟!

فشار زندگی و گرونی های یک سال اخیر همه همینیم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

39/40 یهو ادم افت میکنه.قرص کلاژن ساز خوبه.قرص ایمدین .ولی گرونه

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
این یکسال به خاطر اخراج از کارم استرس داشتم و پر از خشم و کینه هنوز هم اینجورم

اگه پولشو داری میتونی بکشی و گونه بزاری.

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
فقط ضد آفتاب رنگی میزنم اصلا چند سال کرم یا پنکک آرایشی استفاده نمیکنم

همونم تا رسیدی خونه سریع پاک کن خوب نیس زیاد رو پوستت بمونه اکسید میشه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اگه پولشو داری میتونی بکشی و گونه بزاری.

نه از گونه گذاری و اینا خوشم نمی آد تازه تصمیم گرفتم یه بینی عمل کنم همش تو تردیدم که انجام بدم یا نه

روش طبیعی اگه باشه بهتره

دوستام پوستشون خیلی جونتر از منه اصلا به شدت احساس پیری میکنم عهههه خیلی بدم میاد  دوستا ...

فک نکنم