2821
2789

شپش کدوم قسمت ؟؟

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

بله

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شانه ضد شپش لیندا نیت 

درمان غیر تهاجمی عالیه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

یکی ک بلده مثلا کسی ک توی ارایشگاه مو کوتاه میکنن بلدن قشنگ مو جدا کنن. اول ذره ذره موهاتو جدا کنه شپش روجدا کنه ک اصلا دیگه نباشه. بعدش دوباره ذره ذره اتو مو داغ از ریشه مو بزاره تا تخمش هم بسوزه

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

عزیزم سس مایونز بخر همه ی موهای سرتو سس بزن بعد پلاستیک بکش روی موهات بزار چند ساعت بمونه بعد از چند ساعت زیر دوش آب با شونه دندونه ریز موهاتو شونه کن و بشور با شامپو

بعدش موهاتو اتو بکش اتو مو تخم شپشو از بین میبره فرداش باید سرکه و اسفند بزنی ب موهات و ینفر باید پیشت باشه و هرروز ی ساعت وقت بزاره و تخم شپش هارو با ناخون بیرون بکشه

تخم شپش هم از بین میبره؟؟

بله 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

من زدم ی روزه نابود شد

درمان قطعی مثل قرص واینچیزا نیست که بخوری وراحت بشینی خودش خوب شه.باید بری به جنگ خسته نشی واستراحت نکنی قول میدم سر ۳ روز خوب شی.سرکه بریز تو تشت موهاتو با شانه ریز مخصوص شپش شانه کن.باید روزی ۳ بار اینکارو بکنی بار دوم بزنی به بعد شپشا خشک شدن ومیریزن .انقدر شونه کن وسرکه بزن تا تموم شن.دختر من دوساله میگیره ولی هر بار خوب شده با این روش

2790
2823
2791
2779
2792