2777
2789
عنوان

((کی بی بی چکتون مثبت شد؟؟))

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 114 پست
امیدت به خدا.گفتم که یهو بعدا شوکه و سرخورده نشی.الآنم میتونی بری آزمایش خون بدی. البته اینم باید ب ...

مرسی گلم واسه دلگرمیت 

خدا نینیتو برات حفظ کنه 

ان شاء لله خدا برام بخاد

خدایاشکرت❤

وای من جرات نمیکنم بی بی بذارم. شما ترشح دارید؟ من هر ماه ۴ ماه پری میشدم ماه قبل دوم ماه پری شدم. این ماه هنوز پری نیومده به لطف خدا ولی ترشحاتی دارم که حس میکنم هر لحظه ممکنه تبدیل به لک بینی قبل از پری بشه!! شما ترشح ندارید؟

امروز هم با بی تو بودن گذشت....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من جرات نمیکنم بی بی بذارم. شما ترشح دارید؟ من هر ماه ۴ ماه پری میشدم ماه قبل دوم ماه پری شدم. ا ...

من ترشح زیاد ندارم ولی شنیدم میتونه علائم باشه 

فردا ی بی بی بذار

خدایاشکرت❤
وای من جرات نمیکنم بی بی بذارم. شما ترشح دارید؟ من هر ماه ۴ ماه پری میشدم ماه قبل دوم ماه پری شدم. ا ...

من الانشم دارم 😅😅 فرقی نکردم با قبل بارداری. 

قبل اطمینانم هی میرفتم خودمو چک میکردم که پری شدم یا نه😂

من الانشم دارم 😅😅 فرقی نکردم با قبل بارداری.  قبل اطمینانم هی میرفتم خودمو چک میکردم که پری ...

آخ منم الان اینطوریم. الانم اومدم مشهد زیارت، بیشتر نگرانم. هاله سینه هم تیره تر میشه؟

من ترشح زیاد ندارم ولی شنیدم میتونه علائم باشه  فردا ی بی بی بذار

دیگه توان دیدن بی بی منفی رو بعد از ۲سال منفی دیدن ندارم. ترجیح میدم در خوف و رجای پریودی باشم تا کلا با یه بی بی منفی ناامید بشم یهو

دیگه توان دیدن بی بی منفی رو بعد از ۲سال منفی دیدن ندارم. ترجیح میدم در خوف و رجای پریودی باشم تا کل ...

منم یسالو نیمه منتظرمو همش بی بی هام منفیه تا همین چند روز پیش ک ۶ روز ب موعدم بود  هاله انداخت 

دو تاشم فردا زدم یکی در حد توهم  یکی دگ منفی 

موندم اصلا 

خیلی بده این حس

خدایاشکرت❤
دیگه توان دیدن بی بی منفی رو بعد از ۲سال منفی دیدن ندارم. ترجیح میدم در خوف و رجای پریودی باشم تا کل ...

منم مثل خودت بودم.بعد دوسال.منم اصلا دوست نداشتم دیگه بیبی استفاده کنم.ولی چون دندونم عفونت کرد ،واسه عصبکشی مجبور شدم استفاده کنم که مثبت شد.خیلی گریه کردم چون بهم گفته بودن تو بارداری نباید عصبکشی کرد.گفتم چه شانس بدی چه موقع بدی!

ولی خب از دکتر اجازه گرفتم.عصب کشی هم کردم. الانم به اون موقع میخندم.

شما دکتر رفتید؟ من شوهرم مشکل واریکوسل داشت. ۷ ماه بعد عملش با رعایت یه عالمه چیز میز باردار شدم.

ان‌شاءالله شما هم زودتر بیای خبرای خوب بدی

منم یسالو نیمه منتظرمو همش بی بی هام منفیه تا همین چند روز پیش ک ۶ روز ب موعدم بود  هاله انداخت ...

خب برو آزمایش بده اگر هاله انداخته. انشاالله خبر مامان شدنت رو بهم بده

منم مثل خودت بودم.بعد دوسال.منم اصلا دوست نداشتم دیگه بیبی استفاده کنم.ولی چون دندونم عفونت کرد ،واس ...

منم مثل شما شوهرم واریکوسل داشت. مهر عمل کرد. چه رعایتهایی؟

منم مثل شما شوهرم واریکوسل داشت. مهر عمل کرد. چه رعایتهایی؟

داروهایی که دکتر داد(دو دوره قرص بود،بعدش عوض کرد و یه پودر داد).خوردن ۴ مغز. خوردن شیره خرنوب. خوردن گرمیجات و زعفران و کنجد.اینارو شوهرم خورد.

گذاشتن کیسه آب سرد روی بیضه‌ها(البته چون تابستون بود الان لازم نیست)

من بعد رابطه اصلا از جام بلند نشدم و تا صبح خوابیدم.حتی لباسم خوابیده پوشیدم.

دیگه ، اقدام یک روز درمیون از روز ۱۲ پری تا روز ۲۱ ام.