2777
2789
عنوان

((کی بی بی چکتون مثبت شد؟؟))

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 114 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم ۵ روز بعد تاخیر. منم همیشه میذاشتم ۸ روز تاخیر کنم بعد. ولی اینبار میخواستم عصبکشی کنم،مجبور ...

ماشالله ب این همه صبر

من فردا دوباره میخام بزنم 😅😆

فردا میشه ۴ روز ب موعد 

خدایاشکرت❤
ماشالله ب این همه صبر من فردا دوباره میخام بزنم 😅😆 فردا میشه ۴ روز ب موعد 

راستشو بخوای از صبر نبود.از نا امیدی بود😅.دفعه های قبلش از صبر بود چون میخواستم جواب دقیق و طبق دستورالعمل جعبه بگیرم.

شنیدم اگر قبل تاخیر بداری امکان مثبت کاذب شدنش هست.😐

شما که یه بار گذاشتی، صبر کن تا بعد تاخیر که خدایی نکرده مثبت کاذب نگیری.کل پروسه بارداری بر اساس صبره. وقتی باردار شدی هم همش باید صبر کنی.تمرین کن از الان😊

راستشو بخوای از صبر نبود.از نا امیدی بود😅.دفعه های قبلش از صبر بود چون میخواستم جواب دقیق و طبق دست ...

واقعا؟؟؟ خدا نکنه مثبت کاذب باشه  

نه تو روخدا 😓

خدایاشکرت❤
واقعا؟؟؟ خدا نکنه مثبت کاذب باشه   نه تو روخدا 😓

امیدت به خدا.گفتم که یهو بعدا شوکه و سرخورده نشی.الآنم میتونی بری آزمایش خون بدی.

البته اینم باید بگم در مورد آز خون خودم؛ اولش بهم گفتن منفیه.بعد گفتم مگه میشه دو تا بیبی چک با دو تا مارک مختلف در دوروز متوالی، اشتباه شده باشه؟!

اومدم پایین، از آزمایشگاه اومدن دنبالمون که بیاین بالا.جواب اشتباه شده.و مثبته. مردم و زنده شدم.

بعدش بهم گفتن چون لقاح دیر انجام شده نمونه خون بیشتر باید میمونده و چون خودت در مورد بیبی چکها اونجوری گفتی دوباره آزمایش کردیم😐😐😐

دیگه اون بیمارستان نمیرم واسه آزمایش و هر چیز دیگری😐

ان‌شاءالله  که در مورد شما مثبت قطعی باشه و بیای خبر مامان شدنتو بذلری و خوشحالم کنی😍😘واست صلوات فرستادم