2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون عهد قجر بود كه تا سر كوچه بايد اجازه ميداد تا بري  من از روز اولم اجازه نميگيرم مگه منو خر ...

من‌خودمم‌همین‌طوریم‌روز‌اول‌گفتم‌به‌همسرم‌که‌شاید‌یهویی‌بشه‌من‌بهت‌خبرنمیدم‌میرم‌جایی‌...ولی‌دوست‌من‌زندگی‌بچه‌بازی‌نیست‌..شوهرمن‌وتو‌قبول‌کرده‌ولیوقتی‌ایشون‌اخلاق‌شوهرش‌رومیدونه‌باید‌مثل‌خودش‌رفتارکنه‌یاباسیاست‌بره‌جلو

مامانمم میگه از اول گفتی دیگ نمیتونی اجازه نگیری

بشين منطقي حرف بزن

وقتي تو اجاره بگيري اونم بايد اجازه بگيره برا هركاري ميگه انجام ميده اينو؟؟

بگو منم ادمم اختيار بايد داشته باشم بايد ازاد باشم اطلاع بده ولي اجازه گرفتن نه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

وااااا والا‌این‌مشکلات‌براهمه‌هست‌براهمینه‌طلاق‌زیادشده‌دیگه‌..‌مگه‌بچه‌بازیه

احه خونه مامانم زورم میاد نزاره وقتی من باهاش کاری ندارم ک بره یا نه اونم با من کار نداشته باشه

من‌خودمم‌همین‌طوریم‌روز‌اول‌گفتم‌به‌همسرم‌که‌شاید‌یهویی‌بشه‌من‌بهت‌خبرنمیدم‌میرم‌جایی‌...ولی‌دوست‌من ...

بچه بازي نيست ولي اين اختيارا رو هم به همسر دادن اشتباهه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

احه خونه مامانم زورم میاد نزاره وقتی من باهاش کاری ندارم ک بره یا نه اونم با من کار نداشته باشه

خواهر‌من‌دوست‌من‌...من‌که‌نمیشناسمت‌..ولی‌زنه‌که‌زندگی‌‌رو‌میچرخونه‌میتونی‌کم‌کم‌درستش‌کنی‌..‌من‌خواهر‌خودم‌‌شوهرش‌مثل‌همسرشمابود‌و۱۴‌سال‌هم‌هست‌ازدواج‌کرده‌یه‌طوری‌بود‌که‌اولا‌ما‌خواهرا‌جمع‌بودیم‌نمیزاشت‌خواهرم‌بیاد‌خواهرم‌به‌حرفش‌گوش‌داد‌ولی‌به‌موقعشم‌بحث‌کرد‌الان‌شوهرش‌مثل‌موم‌تودستشه

آره خیلی فقط زندگی رو زهرمارم کرده هیلی پشیمونم فقط ب طلاق فکر میکنم 

عزیزم وقتی چیزی حل شدنیه چرا طلاق؟

اجازه هم چیز بدی نیست وقتی بهش میگی نگو اجازه میدی برم یا نه؟

بهش اطلاع بده بگو من دارم میرم خونه مامانم.

امروزم باید میرفتی خب زود برمیگشتی

خیلی رو این موضوع حساس نباش و با شوهرت دعوا نکن سرش .هر وقت دلت خواست با مهربونی بهش بگو من دارم میرم خونه مامانم همین.اگرم نزاشت.دوروز دیگه دوباره بگو اما ناراحت نشو شوهرت آتو میگیره ازت

این قضیه رو ادامه بدی بدتر میشه سعی کن وقتایی که داداشا و باباش نیستن چند دقیقه بشینی پیش زن باباش ...

رفتم نشستم ولی همش پشت سر بقیه حرف میرنه من سرد میشم ازشون .خیلی بی منطق شوهرم..مخوام دیگ نه خونه مامانم برم نه پایین چند هفته تا ببینم چی میشه

میگه هر جا مخوای بری قبلش اطلاع بده برو 

بایدم اطلاع بدی خوب کاری میکنی.

اما یه فکریم بکن بگو مگه توهردفعه میری پایین خونه بابای منم میری.

منم سراین قضیه اختلاف دارم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه