2777
2789
عنوان

گذاشتن دستگاه آیودی

101 بازدید | 9 پست

سلام میخواستم دستگاه آ یو دی بزارم یه دختر7ماهه هم دارم و بچه اولمه میخواستم بدونم کسایی ک گذاشتن راضین؟مشکلی براشون درست نکرده؟

جلوگیری# از بارداری#

#‍آ یو دی#

من که دائم لکه بینی دارم, الان نزدیک ۲ سال دارم.

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بدنیس ب منم نساخت ی مدت خوب بود اما درد داشتم همش اخرشم جا ب جا شد رفتم دراوردم

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
اهوم یکی از فامیلامونم نزدیک نه سال گذاشت و الان بیرون آورده و بعداز یک ماه هم حامله شد     ...

منم ی پسر هشت ماهه دارم همش دارم امپول سه ماهه ضدبارداری میزنم تو فکرمه برم دستگاه بزارم از ترسم.اصلا دیگ شرایط بچه دار شدن ندارم..

یعنی راضی نیستین ازش؟

راضی نیستم اما خب چیکار کنم? لکه بینی رو ترجیح میدم به بارداری, دوتا شیر به شیر دارم و کافیه.

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!