2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید

70 بازدید | 14 پست

عمم یکیو دوست داشته و پسره عممو به همه نشون داده و پسره گفته برا دوست داشتن که ثابت کنی باید رابطه داشته باشیم عمم قبول کرده بعد مدتی عممو فهش داده باز دیروز به عمم گفته من عقدیمه و تو هرزه ای با من بودی و هزارتا حرف بعد به عمم گفته اگه میخای شوهرت بشم باید مثل قدیم باشیم عمم گفته ن و باز هزار فهش این پسره قصدش چیه بچه ها

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قصدش چی میتونه باشه جز سواستفاده😒

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)

عمه شما نمی دونه برای اثبات دوست داشتن ارتباط برقرار نمیکنن، برای چیز دیگه است!!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دیوانست تا دیده خانواده پسره میدونه گفته لابد دوسم داره

الان تو اين دوره زمونه خانواده ها پايه کثافت کاريهاي بچه هاشون هستن نبايد ب اين مورد دلخوش ميکرد وخودشو نابود ميکرد

😍میشه واسه اینکه خدابهم ی بچه سالمو صالح بده ی صلوات برام بفرستین؟😘لطفا لطفا لطفا پروفایلمو کپی نکنید باتچکر🤗
خب چرا به خانوادش نشون داده

احتمالا برای جلب اعتماد.الان بعضی پسرها دوست دختری که باهاش قصد ازدواج ندارند هم به خانواده شون نشون میدند.دلیل نمیشه که چون معرفیش کرده ،قصدش ازدواج باشه

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)
الان تو اين دوره زمونه خانواده ها پايه کثافت کاريهاي بچه هاشون هستن نبايد ب اين مورد دلخوش ميکرد وخو ...

هنوزم میگه  برگردم با پسره شاید اون حرفاش از روی عصبانیت بوده

هنوزم میگه  برگردم با پسره شاید اون حرفاش از روی عصبانیت بوده

😐😐😐

احتمالا برای جلب اعتماد.الان بعضی پسرها دوست دختری که باهاش قصد ازدواج ندارند هم به خانواده شون نشون ...

منم همینو میگم بعدم ی بار مامانش برا خاستگاری نیومد جلو عمم وهم گفته اگه منو میخای بیا خاستگاری گفته ن فعلا مخفیانه باشه رابطمون