2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 36 پست
گوشی شوهرتو بردار و از سمتش به اون خانوم تماس بگیر یا پیام بده ببین چطوری جواب میده، حتما اینکارو بک ...

آفرین کارکشته

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چحوری ینی؟

اول مخاطب های خودتو پاک میکنی

بعد تل رو دانلود میکنی تو گوشیت

شماره شوهرتو وارد تل میکنی 

ی رمز به گوشی شوهرت میره اونو ورمیداری و وارد میکنی.تل اش هک شد به همین راحتی

به هرکی پیام بده میبینی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
پیامم دادم جواب نداد

خوشگله زنه ؟

من جات بودم زنگ میزدم میگفتم کاری داشتین زنگ زدین یا دیر جواب دادین میخاستم به همسرتون زنگ بزنم گفتم شاید کار واجب دارین؟؟؟

ببین شایدم شوهراون خانومه شارژ نداشته با گوشی خانومش شماره شوهر تورو گرفته

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
مخاطب های خودمو پاک نکنم چی میشه؟

میره برای اون و اون میفهمه هکش کردی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
کردم زنگ زدم خانم اصلا حرف نزد حتی الو نگفت فقط گوش میداد منم هیچی نگفتم البته به روی شوهرمم اوردم

خب شوهرت چی گفت؟پیرینت خطشو در بیار چک کن اشتباه میشه یه بار دو باد

اینم بگو ک تو تلگرام شوهرش پیام میره ها

اره اونم باید بپاکه

تو چرا این کارو نمیکنی؟

حداقل میفهمی چ خبره تو تل 

😒متوجه نشدم. فقط شماره خودش رو پاک کنم کافی نیست؟

تمام مخاطب هات با شماره و اسمش میره توی گوشی شوهرت اگه پاکشون نکنی

تازه بهم رمز گوشیشو داده این کارو کنم باز رمزشو ازم میگیره

چ فایده وقتی تل قفله