2777
2789
عنوان

چقدر زنای خراب پرو شدن😐+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 22265 بازدید | 356 پست
اووووههه شما همونی ک  صفحه اول گفتن با دوسپرسش و.... گرفتم😐

الان شمام میخوای بهم فحش بدی؟ 

دوست پسرم بوده 

الان نامزدیم

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 
فحش مذمت سرزنش به این خاطره که چهارتا جوجه ج ..... خونه خراب کن که فکر میکنن خبراییه و  دارن زی ...

نه بابا باید با زبون خوش تشویقشون کنیم تا بیشتر ادامه بدن بفهمن اخر و عاقبت نداره 😕

التماس_تفکر#  

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی از دخترهارو دیدم ک سنشون زیاده خواستگار ندارن اگر هم دارن مرد متاهل یا پیر مرد و ... هس  ...

این چه حرفیه هر ادمی تاحد زیادی خودش میتونه سرنوشتشو رقم بزنه.اگه خوب درس بخونه! خوب کار کنه! حتی خیاطی ارایشگری کنه! به خودش بها بده ازدواج نکنه بهترازینه که بره زندگی یه خانواده رو بهم بزنه.خیلی از مردا سن بالاهستن تنهان چرا اینجور دخترا نمیرن بااونا ازدواج کنن؟ چون پولشون کمتره؟

چرا نمیرن با جوون مجرد بیکار ازدواج کنن دوتایی کار کنن زندگیشونو بسازن؟

ته تهش اون مرد که زنش و مادربچشو ول کرده اینم ول میکنه میره سراغ بعدی

خخخخخ خب این دختره مگه وکیل وصی مردمه یا فرشته نجات اون آقا اصلا به این چه ربطی داره که اون باخانمش مشکل داره یانداره 

بهش بگو تو اگه واقعا انقد آدم خیر خواه و انسان دوستی هستی برو پول عمل زن مرده رو بده تا چشماش خوب بشه و باهم زندگی کنن 

پس تو سنگ خودتو به سینه میزنی نه اون مرده 

بعدشم مردی که بیاد از سردی رابطه جنسی خودش و زنش برا یکی دیگه تعریف کنه اون مرد غیرت نداره بهش بگو دل بهش نبنده

آره قضاوت و دل شکستن خیلی بده  کارما عمل میکنه  سیسألک الله عن کل قلب کسرته  و خدا ...

منم طعم قضاوت کردن و بلا سرم اومدن رو چشیدم 

خیلی بده خیلی از همون موقعس سعی میکنم قضاوت نکنم برا همین میگم ب دوستان فرق نمیکنم هرکس قضاوت نکنن 

همینطوره  دوستان قضاوت کردن تاااااااوان خیلی بد و سختی رو داره  این خانوم قضاوت نکنین فح ...

این با ۳۰ و خورده ای سن و ۶ سال دانشگاه و ۱۲ سال مدرسه و چند سال کار آدم نشده حالا بخواد از ۴ تا کامنت نصیحت وارانه آدم بشه؟ 

زنیکع کثافت کثیف افتاده دنبال مرد زن دار بعد میگی شاید بشه به راه راست آوردش؟؟؟ ول کن تو رو خدا 

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖
منم طعم قضاوت کردن و بلا سرم اومدن رو چشیدم  خیلی بده خیلی از همون موقعس سعی میکنم قضاوت نکنم ...

بیخیال دیگ 

الان اعصاب خودتو خورد نکن 

هر کس تا تجربش نکنه نمی‌فهمه 

بحث نکن 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 
منم طعم قضاوت کردن و بلا سرم اومدن رو چشیدم  خیلی بده خیلی از همون موقعس سعی میکنم قضاوت نکنم ...

چه ربطی به قضاوت داره !!!!

قضاوت یعنی نظر دادن!!!! ما نظری ندادیم! خودش اومد گفت من این کارا رو کردم. ما هم گفتیم گوه خوردی کردی زن کثیف! 

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖
عزیزم شما هیییییچوقت ی دختر روستاییی ک تو سن ۴۲ ساله از سر اجباااااار با ی پیرمرد ازدواج میکگه رو در ...

شایدم شما درست میگی نمیتونیم درد همه ادما رو بفهمیم اما همونشم اگر بخواد وارد یه زندگی دیگه بشه که یه زن دیگه نابود شه خوب نیس

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
عزیزم چون اون خانوم ب شما توهین کرده و بد و بیراه گفته و شما هم تاپیک درمورد اون زدی خواستی تلافی کن ...

تلافی کنم؟؟؟ مرسی واقعا من حرفی با شما ندارم

الان شمام میخوای بهم فحش بدی؟  دوست پسرم بوده  الان نامزدیم

عزیزم قضاوت اون کاربر تو تاپیکت قضاوت نادرست و نابجایی بود و تاوان داره کارش

اصلا به اون چه مربوط که درباره حلال خدا حرف بیربط زد و داستان سرایی کرد برات

ولی بعضی عملها واجب القضاوتن باید یه تشر و نهیبی یه رفتار تندی رفت تا طرف به خودش بیاد مخصوصا افرادی که تا خرخره غرق خیانتن اصلا شاید یکدرصد احتمال داد طرف به خودش بیاد و خیانت بذاره کنار که البته احتمالش ضعیفه ولی از اُجب واجباته ، دیدم که میگم 

دیگه ببخشید رفتم تو موج رادیو معارف😜😜😜😁

این چه حرفیه هر ادمی تاحد زیادی خودش میتونه سرنوشتشو رقم بزنه.اگه خوب درس بخونه! خوب کار کنه! حتی خی ...

عزیزم دارم میگم دختری ک سنش زیاده خواستگار نداره شما میگی پسر بیکار؟؟؟؟؟اگر بیاد ک رو هوا میزنه 

گلم دقت کن ی دختر روستایی تا ۴۲سالگی چوپان بوده برا مادر و خواهرش مردی بالاسرشون نیس 

خواهرش ازدواج کرد این دختر موند و مادرش گاو و گوسفند و... خواستگار پسر مجرد بیکار 

مرد مطلقه یا مردی ک زنش فوت شده 

باشه چرا اونارو قبول نکنه ک دردسرشون کمتره 

چرا بیاد پیر مردی رو قبول کنه ک رو ب مرگه 

عزیزم همه شرایطشون یکی نیس نمیشه بگیم چرا اون چرا این 

این دختر وقت سر خاروندن نداره ک بخواد برا مردم خیاطی بکنه چش وا کرده دنبال گاو گوسفند بوده خیاطی در حد خودش بلده 

شما توقع چی داری ازش؟