2777
2789
پس چرامیگن خوب نیست

از چه لحاظ میگن خوب نیست؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته بعضیا پوست زیر بغلشون کلا روشنه ،ولی برای اونایی هم که تیره ان،باز لیزر خوبه روشنش میکنه

من تیره نیس بدنم سفیده ولی چون ژیلت پشت سر هم زدم انگار یکم تیره شده😣

از چه لحاظ میگن خوب نیست؟

میگن زیربغل و بیکینی خطرداره من شنیدم دیگه ندونم والا ادم میترسه

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

من که رفتم برا من مشکلی پیش نیومد حتی زود هم باردار شدم باعث نازایی اینا هم نشد

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
من که رفتم برا من مشکلی پیش نیومد حتی زود هم باردار شدم باعث نازایی اینا هم نشد

عه منم خیلی دوس دارم برم

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

والله من کلی از متخصص سوال کردم واصلا بعضی از عفونتای واژن با لیزر برطرف میکنن،یا مثلا افتادگی واژن یا شلی بعد از زایمان،

والله من کلی از متخصص سوال کردم واصلا بعضی از عفونتای واژن با لیزر برطرف میکنن،یا مثلا افتادگی واژن ...

نمیدونم هرکی یجورمیگه ادم نمیدونه به حرف کی گوش کنه

جلسه اولش درد نداره میترسم؟؟؟

درد داره ولی قابل تحمله البته بیکینی دردش خیلی زیاده من همیشه بی حسی میزدم راحت تر بودم