2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

آره خیلی خوبه البته من واسه بیکینی رفتم

اگه میخوای درد نکشی از ۱ ساعت قبلش پماد زایلاپی بزن بی حس بشه بعد بشور چون با پماد لیزر بخوره پوست میسوزه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
منم خودم زیر بغلم عرق میکنه جرات نمیکنم بوتاکس کنم

مگه ربطی داره بهم!؟

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
بیکینی چجوریه خجالت نمیکشه ادم😌😌

جلسه اول یکم خجالت میکشی بعدش دیگه نه عادی میشه

چشماتم میبندن زیاد خجالت نمیکشی

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
جلسه اول یکم خجالت میکشی بعدش دیگه نه عادی میشه چشماتم میبندن زیاد خجالت نمیکشی

پس چرامیگن خوب نیست

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
جلسه ای چنده؟؟

۹۰ تومن

خط با سن هم ۳۰ تومن