2777
2789
عنوان

خوردی که خوردی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 100 پست
به بارداربودن یا نبودن و فقیری یا پولداری ربط نداره بعضی چیزا میزارن که خوشگل اسمشم نمیدونی چیه ادم ...

آره من یه روز یه نوع ساد دیدم تو اینستا صدای قورت دادن آب دهتم اومد شوهرم میگفت بلند شو بریم بخرم واست. گفتم والا اسمش نمی دونم چی هست آخه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید من یه سوال داشتم،هیچ قصدی از سوالم ندارم فقط یه سوال هست و در واقع میخوام بدونم🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ...

والا😑

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
خواهرم من یه بارگفتم درباره تغذیه مدرسه که نون پنیرببرن با سیب وهویج منو خوردن که چرا ما که داریم نب ...

بعد متاسفانه به پاش که میرسه دم از انسانیت میزنیم و فرهنگ. 

یا خودمون رو از بقیه سوا میدونیم و میگیم اینجا ایران است و... 

درصورتیکه همین صحبت شما رو اگه یه کشور به قول خودشون جهان اولی میگفت خیلی هم متمدن بود

کسایی ک انقد روحیشون حساسه و سریع هوس میکنن چطور تو خیابون راه میرن؟ این همه رستوران و فست فودی و ... می بینن چیکار میکنن پس؟

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

من هر فالوری ک بیشتر از دو سه بار تو یه هفته عکس غذا بزاره رو بلاک میکنم حالا هر کیم میخواد باشه، ینی واقعا چیزی برای عرضه ندارن جز غذا؟ تنها باری ک عکس خوردنی گذاشتم یه املت بود رو آتیش... کلا اینکه شوهر یا دوس پسرتم دوست داره و تو چت قربون صدقت میره ام فقط واسه تو جذایه ما فط ع. ن. مون میگیره🙂

لطفا عکس از هر چیزی ک مربوط میشه به شکم و منقلب شدن زیر شکم رو با ما به اشتراک نذارین مررررسییی اههههه😏😒

😂😂😂

من دوست دارم استوری کتاب تو فرهنگمون جا بیافته مثلا استوری بذاریم این هفته این کتاب رو خوندم

بعد ملت اینجوری تشویق به کتابخوانی بشند.شاید واقعا اینجوری خیلی از فرهنگهای غلطمون از دایره فرهنگمون حذف شد.

کیک یزدی که دیگه چیزی نیست با تخم و ارد و روغن خر کسی می تونه درست کنه

روغن خر🔫😶

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
والا من تی وی و تبلیغاشو میبینم همش حسرت خونه ها و آشپزخونه و قر و فرشونو میخورم غذاهاشون که دیگه بم ...

مخصوصا اون جاهایی که یه کوچولومی خورن سیرمیشن نمیدونم بقیه غذا روچیکارمیکنن🤔🤔دونفرهستن یه دیس پر برنج گذاشتن جلوشون

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

اینجوری نمیشه ک عزیزم چه اشکال داره عکس بذارن ادم ایده بگیره 

چه اشکال داره لباس بزارن 

من خودم کلی ذوق میکنم چه خریده باشم چه نداشته باشم بخرم 

عاشق تاپیکای خرید عید هستم 

اگه به عکسه ک این همه اینترنت و رستورانا اینستا تبلیغات تلویزیون همه غذا نشون میدن 

بیایین در خوشحالی دیگران شریک باشیم 😊

همش ک نباید اه و ناله و زاری و مریضی و خیانت و کتک خوردن و اینا باشه 

من همش میگم ای کاش تاپیکای سقط و خیانت و خانواده شوهر روز ب روز کمتر بشه و بجاش تاپیکای انواع غذا و جشن و شادی و بارداری و گردش و خرید بیشتر 😍

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

بچه که نیستیم بابا

با نظرت مخالفم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
منم عاشقشم حتی بعضی موقعه ها زیاد درس میکنم صبونه هم قرمه سبزی میخورم😋😋😋

😅😅😅😅

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
ببخشید من یه سوال داشتم،هیچ قصدی از سوالم ندارم فقط یه سوال هست و در واقع میخوام بدونم🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ...

من پول نداشتنی با شارژ میام یه نت 1 ساعته 138تومن یا نهایت 220 تومن میخرم یا اینکه با شارژ رایتلم میام کمتر مصرف میکنه البته فقط اینجا جای دیگه نمیشه رفت شارژ تموم میشه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶