2777
2789
عنوان

خوردی که خوردی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 100 پست
تو باید از اسمتم  پشیمون  باشی🏴😂😂😂😂

😁😁😅اره اره

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبار عکس کیک یزدی گذاشتم پشیمون شدم🔫😶

کیک زدی خیلی دوست دارم منتها کیک یزدی خونگی جدیدا بیرون هر چی کیک و کاپ کیک و مافین می خرم ی مزه اس اصلا کیک یزدی دیگه مزه ده سال قبل نداره 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

حالا که بحث غذا شد

یکیتون بیاد به من بگه اگه مواد کباب کوبیده رو اماده کنم قاطی کنم و یک شب بذارم تو یخچال فرداش درست کنم خراب میشه؟ 

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

عزیزم حرفتو قبول دارم  که بعضیا حسرت میخورن..ولی خب چه میشه کرد؟تو تلویزیونم یه عالمه تبلیغ خوراکی میکنن...

من واقعا کیف میکنم وقتی عکس غذا میبینم 

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔
حالا که بحث غذا شد یکیتون بیاد به من بگه اگه مواد کباب کوبیده رو اماده کنم قاطی کنم و یک شب بذارم ت ...

یکشب نه خراب نمی شه ولی بیشتر نذار چون پیاز داره خوب نیست 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

ببخشید من یه سوال داشتم،هیچ قصدی از سوالم ندارم فقط یه سوال هست و در واقع میخوام بدونم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

تو نی نی سایت کسی هست که دست تنگ‌باشه؟؟اگه آره چطور پول اینترنت رو داره که همش پشت سر هم تاپیک بزنه و پست بزاره این ور اونور،اخه اینترنت هم گرون شده،منکه وایفا دارم ولی دوستام میگن یه بسته میخری فلان قیمت ده روز تموم میشه بیشترشون میگن ماهی ۵۰یا بیشتر پول نت میدن

بازم عرض میکنم سوالم فقط سواله🙏🏻غرض ورزی نیست،میخوام بدونم،همین🌹🌹🌹🌹🌹🌹ممنونم 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
من یبار عکس کیک یزدی گذاشتم پشیمون شدم🔫😶

فقط اسم کاربریت😂😂🙋‍♀️

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
کاملا باهات موافقم. الان خیلی شرایط زندگی سخت شده. من که باردار هم نیستم بعضی وقتا دلم میکشه

به بارداربودن یا نبودن و فقیری یا پولداری ربط نداره بعضی چیزا میزارن که خوشگل اسمشم نمیدونی چیه ادم میگه کاش یه کوچولومی خوردم شایدیه چیز بدمزه اس ها ولی خوشگل

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

اینجا یه جمع زنانه اس اکثرا متاهل هستن عکس رستورانشونو که نمیزارن دستپخت خودشونه من خوشحال میشم میبینم و ایده میگیرم 

مثلا عکس های یلدایی اصلا برام جالب نبود یبارم نگاه نکردم وگرنه یکی نداره ببینه میگه واااای اجیل خوب نبین باز نکن

کیک زدی خیلی دوست دارم منتها کیک یزدی خونگی جدیدا بیرون هر چی کیک و کاپ کیک و مافین می خرم ی مزه اس ...

اره اتفاقا من شب درست کردم فرداش بابام اومد خونمون اصلا خوشمزه نبودن اصلا مزه کیک یزدی نمیدادن

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂