2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۲ ساعت درد طبیعی کشیدم دهانه رحمم کامل باز شد کلیییی زور زدم بچم بیرون نیومد بعد ۱ ساعت و نیم ک کبو ...

الهی چقدر سخت. پس احتمالا خونریزیتم برای همین طول کشیده. منم مشهدم دکترت کی بود؟

گفت واسه طبیعی عالی خدا لعنت کنه با این قانوناشون تا سر حد مرگ باید بری واسه طبیعی

واقعا درسته طبیعی خوبه اما نه همه جا نه هر کسی نه تو هر شرایطی. بابا اون خارجیا که طبیعی میارن همه چیشون رو اصول و قاعده است اما ماها چی ؟؟/

نه شکر خدا فرشته کوچولوم سالمه ولی افت ضربان پیدا کرد سز اورژانسی شدم

وای حواست باشه ها ..از منم افت ضربان داشت و سریع بردنم اورژانسی سز کردن .اونجا بود که دیدم یه خانومی بچه اش از اول نگفته بودن که موقع زایمان اینجور شده ..منم ترسیدم همه آزمایش ها و سونو وهر چی از بچه ام گرفتم سالم بود خداروشکر ..ولی باورت میشه هنوز میترسم ..با اینکه گردن گرفته غلت هم می زنه و اشیاء هم میگیره دستش ..سه ماه و نیمه هست ولی من اندازه سه سال پیرشدم 😓😫

من تودم طبیعی دوس دارم

من خودم هم تجربه سز دارم و هم طبیعی. واقعا طبیعی خوبه و ترجیح میدم اما ماها واقعا بنیه هامون ضعیفه، آموزش نمیبینیم. من خودم کارمندم و کلاسا همش صبح بود و نتونستم برم. پرستارا واقعا بداخلاقی میکنن، دکترا دیر میان، دلسوزی ندارن، آموزش نمیدن بعدش باید چه کارایی بکنی و...