2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 20 پست

خیلی خودتو خونه نشین کردی منم بچهدار شدم اما الان دوسالشه منم رفتم ادامه تحصیل بدم دوستم درس نمیخونه اما خوشمیگذرونه همش با بچش میره خانه بازی و....کلن شاده

مهاجرت...شده همه دغدغه من.....اگه اطلاعاتی دارین بگین بهم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=117194039]هیشکی نیس دورو برمون[/QUOT

دوستم با دوتا بچه رفته کلاس ورزش کلی مدال ورتبه استانی وشهرستانی داره چندتا مدرک استادی برای ورزش گرفته از زمانی رفت که دخترش ۷تا۸ماهه بود الان دخترش ۳ سالش شده کلی تغیر کرده هرچیزی به ادم برمیکرده 

عزیزم منم چن وقت حال تو رو داشتم شرایط ما با شرایط نسل قبلمون خیلی عوض شده ولی متاسفانه پدر مادرامون میخوان مثل اونا زندگی کنیم زود ازدواج زود بچه, نسل قبل از اینکه خودشو وقف خونواده کنه لذت میبرد ولی ما عاشق تحصیلات و مفید بودن تو جامعه با کار و زمان خالی برای خودمون داشتن برای مسافرت باشگاه رقص و اینا هستیم

ولی طبق فرهنگمون ب حرف خانوادهامون گوش دادیم زود ازدواج کردیم زود بچه دار شدیم حالا احساس پوچی میکنیم

عزیزم وقتش شده ک برای خودت زندگی کنی فارغ از قضاوتهای دیگران

همین امروز ی کاغذ بردار لیست اهداف و کارهایی ک ازش لذت میبری رو بنویس کوتاه مدت و بلندمدت برنامهریزی کن براشون

فقط با برنامه ریزی و اتکا ب نفس خودت میتونی خودت رو نجات بدی مطمئن باش

اونوقت کی حوصله داره

چرا اگه علاقع باشه حوصله هم هست ناامید نباش

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!