aysan_am_dige مدیر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 195 عنوان بغلی ها بیان | مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 54 پست اونایی که خیلی بغلی اند و همش دوست دارند شوشو بغلشون کنه بیاین از خاطرات و سوتی ها بگیدمن خیلی ََشده که نشسته رو مبل و منم تو بغلش نشستم بعد اون میخواد فوتبال ببینه و من نمی خوام بعد مجبور شدم گازش بگیرم 1398/10/04 | 10:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14261 😂😂😂من در کمین نشسته بودم استقبال نشد از تاپیک من الان دیدم😁 دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14261 خب یکم سانسورش کن و بگو تا مشکلی درست نشه وای خیلی بده😂😂😂😂قبل بچه همش در حد ........اصلا نمیشه حتی سانسور کرد😆😆بعد از بچه هم که هموناس ولی وقتی بچه خوابه دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین
aysan_am_dige مدیر استارتر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 195 وای خیلی بده😂😂😂😂 قبل بچه همش در حد ........ اصلا نمیشه حتی سانسور کرد😆😆 بعد از بچه هم که هم ... بچه رقیبت نشده
aysan_am_dige مدیر استارتر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 195 😂😂😂من در کمین نشسته بودم استقبال نشد از تاپیک کمین کردی ولی نمی نویس خب بنویس
aysan_am_dige مدیر استارتر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 195 وای خیلی بده😂😂😂😂 قبل بچه همش در حد ........ اصلا نمیشه حتی سانسور کرد😆😆 بعد از بچه هم که هم ... در حد... که واسه همه هست تو تایپیک نوشتم خاطره جالب بغلی یا سوتی ها بغلی رو بنویسد نه اون قسمت در حد...
رهی؟ عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 3203 من شوشوم رفته ماموریت و تنهام تو چرا دعوا کرده زندانه مثل آدمی شده ام ک آتش گرفته!اگربایستد میسوزد،اگربدود بیشترمیسوزد.
aysan_am_dige مدیر استارتر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 195 دعوا کرده زندانه متاسفم امیدوارم هرچه زودتر به خیر خوشی تموم بشه و دیگه پیش نیاد
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14261 در حد... که واسه همه هست تو تایپیک نوشتم خاطره جالب بغلی یا سوتی ها بغلی رو بنویسد نه ا ... همون خاطرات بغلی هم موقعیتش ناجوره🤐ولی همسر من خیلی لمسی هستیعنی کلا بغل و نوازش و اینا خیلی دوست داره دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14261 بچه رقیبت نشده ببین رقیب نشده ولی خیلی وقتمون رو میگیره.شاید اگر برگردیم به عقب بچه دار نشم.البته شااااایدا دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین
aysan_am_dige مدیر استارتر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 195 اینکه پیش مادر شوهرم بجای رو مبل برم تو بغل شوهرم بشینم زشت نیست؟ اون یه سالی که خونه مامانش بودیم خیلی اینکار می کردم البته بگم مامانش منو خیلی دوست داره