2777
2789
عنوان

یه جهاز دیدم حالم یه طور شد (حسودیم شد(

| مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شايد خانواده دختره رسم نداشتن جهاز بدن ماهم اينجوريم رسم نداريم جهاز بديم 😫

چرا داریم مثلن برای اجیش که دو ساله عروسی کرده خیلی بد دادن کلا چیزی ندادن در خالی که اونم شوهرش خوب بود ولی شوهرش چیزی نخرید ایناهم رفتن جهاز دختری که تو کوچشون طلاق گرفته بود و برای اجیش گرفتن . اما چون این پسره رسم داشتن همه چی خرید باورت نمیشه پسر حتی ریکا و شامپو و تاید و نوار بهداشتی هم هریدن برای خونه برنج و مرغ و ماعی و برنج ک بماند واقعا خونواده خوبی افتاده گیرشون ایشالله خوشبخت شه 

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤
خیلی کارت زشته خیلییییییییی هر گهی هم بخوری تو زندگیت یکی هست کهش رنگی تر از تو باشه  من جای ش ...

یا خود خدا😧

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
خیلی کارت زشته خیلییییییییی هر گهی هم بخوری تو زندگیت یکی هست کهش رنگی تر از تو باشه  من جای ش ...

واقعا که 😲😲😲😏😏😏

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

آرام باش آرام.😅

ساعت 10 صبحه اعصاب نداری،10شب چطور خواهی شد ،الله اعلم😂😅😅😅

چرا داریم مثلن برای اجیش که دو ساله عروسی کرده خیلی بد دادن کلا چیزی ندادن در خالی که اونم شوهرش خوب ...

ايشالله خوشبخت بشه 

واسه حل شدنمشكلميهصلواتميفرستين!؟♥️خدايا شكرت بابت خانواده ي خوب همسر خوب شكرت هزاران بار♥️
ببین درکت میکنم باز این که خوبه زن پسردایی من جهیزیه خیلی کمی خریده ولی باید ببینی داییم چه خونه ای ...

دقیقا زن پسرخاله ام خیییلی خوش به حالش شد، عرگسی توپ، خونه جدا که به نام خاله ام بود ولی داد پسرش زندگی کنه، ماشینم تو عروسی شوهرخالم بهشون داد

دختره هم هیچ شاخصه خاصی نداره، فقط خوب تونسته تو دل خونواده خالم جا باز کنه

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
میگن بدترین نفرین به کسی اینه بگی بهش انشاالله حسود شی....دختره شاید قیافش از نظر شما متوسطه ولی حتم ...

بعضیا چوب ندونم کاریای پدرومادرشون میخورن....اما بقیه بنظرم چوب ندونم کاریای خودشونو ....من حرفتون قبول دارم ....تجربش کردم وخیلیام دیدم ....آدمایی که دلاشون صاف وپاکه خیلی خوشبخت ترن وموفق تر البته بعضیا خودشون هم اینجورین اما پدرومادراشون گندایی زدن که که دامن فرزنداشونو میگیره اینام هس

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

چرا داریم مثلن برای اجیش که دو ساله عروسی کرده خیلی بد دادن کلا چیزی ندادن در خالی که اونم شوهرش خوب ...

وای خدا.اونوقت میگن چه ربطی به سن داره ..خوب خودتون ببینید دیگه😣😣😣😣😣

چون همه چیز خریدن خانواده خوبین؟ان شاء الله که واقعا باشن  و اون عروس هم خوشبخت شه. ولی کلا خانواده ای خوبه که خوشبختی پسر و دخترشو بخواد و تو زندگیشون دخالت نکنه و نیش و کنایه ورفتارایی که باعث شکستن دل عروس بشه نداشته باشه.

تا راهتمایی کردن یسریام خشن و دور از ادب😐زشته بابا حالا هی این ۱۷ سالگیشم بکوبید تو سرش😑

ن عزیزم من رفتارام خوب از نظر بقیه مث خونواده شوهرم . 

نمیخوام تعریف کنم از خودم ولی خیلی وقتا مادرشوهرم میگ تو کارات سنجیده تر از اونیکی عروسمه که ده سال ازت بزرگترعه یا جاری بزرگم میگم پسرم میگ یه زنی برام بگیر غین زنمو باشه درکم کنه . خب منم ادمم دیگ دلم میخواست ی جا حرفای که دلم میخواس بزنم و اینجا بگم . خسودی نمیکنم اتفاقا برای عروسیش کلی برنامه چیدم . 

ولی خب میگم دلم میخواس منم داشت باشم ک فعمیدم اشتباس حتی دلمم نباید بخواد 

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤
کدوم شهرا و استانها داماد بخشی از جهازو میخره؟ برام جالبه بدونم

ما خوزستانيم بختياري هستيم رسم نداشتيم جهاز بديم همش به عهده خانواده داماد بود مراسم عقد به عهده خانواده عروسه عروسي به عهده داماد تازه وقتي عقديم چيزي نياز داشته باشيم وظيفه داماد و خانوادشه فراهم كنه واسمون كه ما تو اين مورد مراعات ميكرديم

واسه حل شدنمشكلميهصلواتميفرستين!؟♥️خدايا شكرت بابت خانواده ي خوب همسر خوب شكرت هزاران بار♥️