2777
2789
عنوان

شمع ۲۶یا ۲۷ بخرم؟

213 بازدید | 21 پست

بچه شوهرم الان ۲۶ سال و ۱۱ ماه و ۱۳ روزشه

من‌میخوام تولدشو زودتر بگیرم چون ممکنه زایمان کنم تا روز تولدش ی ۱۵ روزی تولدشو میخوام زودتر بگیرم.

نمیدونم شمع ۲۶ باید بگیرم یا ۲۷؟

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشو بخر

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

عزیزم بعضیا میگن به تعداد سال تمام شده باید شمع خرید ینی 27

ولی فلسفه اصلی شمع روی کیک اینکه یه سال کمتر از سن شخص تو روز تولدش باشه ینی 26

ببین به کدوم اعتقاد داری 

من یه سال کمترو میگیرم همیشه

والا تا قبل از این من شنیده بودم شمع سال قبل رو میگیرن، 

یعنی باید 26 رو بگیری که فوت کنه، یعنی 26 رفت و خاموش شد. 

از الان 27 رو فوت کنه؟؟؟؟؟  خدا نکنه

مرا که طاقت این چند روز دنیا نیست، چگونه حوصله جاودانگی باشد؟  

اون سنی که تموم شده رو میزارن و فوت میکنن یعنی اون سن دیگه گذشته.. سن جدید رو فوت نمیکنن.. الان 27 سالش تموم میشه میره تو 28 تو باید شمع 27 رو بزاری که فوت کنه..

مشاوره پوست و مو رایگان🌹
خب ۲۷ سال تمام شده دیگه ، وارد ۲۸ سال میشه

عزیزم شمعو میگم باید اینجوری گرفت 

شما سرچ کن تو گوگل 

باید یکی کمتر باشه به این معنی که فرد سن سال قبلشو دوباره تکرار میکنه و یه فرصت دوبارست 

والا تا قبل از این من شنیده بودم شمع سال قبل رو میگیرن،  یعنی باید 26 رو بگیری که فوت کنه، یعن ...

حرفت درسته.. ولی همسرش دیگه 27 سال رو تموم میکنه نه 26 سال.. الان 26 سال و 11 ماهشه.. 27 سالش تموم میشه فوت میکنه میره تو 28

مشاوره پوست و مو رایگان🌹