2777
2789

مولفیکس خوبه من پریما و پمپرز استفاده نکردم اما با کانفی بدنش حساسیت نشون داد، یه مقدار معطره چون.

مولفیکس خوبه مای بیبی هم خوبه البته من شورتیشو نپوشوندم، بنظر میاد کار کردن باهاش سخت باشه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پمپرز استفاده میکنم برای پسرم ولی یه مدت پیدا نکردیم پریماه گرفتم خیلی بوش زیاد و عطری ...الان دوباره پمپرز پیدا کردم ....این شورتیام خوبه ولی برای  2 سال به بالا البته فرقیم نمیکنه خواهر همسرم استفاده میکنه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
تو اینترنت سرچ کن

اینترنت چرت پرت زیاد داره گلم ..تو برو راجب سرماخوردگی سرچ کن میزنه میکشتت اصلا نابودت میکنه

😨 اینو دیگه از کجا در آوردی؟!😁

نه ماي بيبي خوبه قدرت باروري رو افزايش ميده 😂😂😂😂

همون ضب المثل معروف كه گربه دستش به گوشت نميرسيده ، من تاحا هميچين چيزي نشنيدم والاااا

❣️💗💗❣️
من پمپرز استفاده میکنم برای پسرم ولی یه مدت پیدا نکردیم پریماه گرفتم خیلی بوش زیاد و عطری ...الان دو ...

پريما زيرش نوشته پمپرز از لحاظ كيفيتي فرق دارن باهم؟

❣️💗💗❣️
نه ماي بيبي خوبه قدرت باروري رو افزايش ميده 😂😂😂😂 همون ضب المثل معروف كه گربه دستش به گوشت نميرس ...

آره چون ایرانی قدرت باروری رو زیاد میکنه و پمپرز ایرانی نیست نازا میکنه😂😂😂😂😂😂

دقیقا به خوب نکته ای اشاره کردی😁😂😂

پريما زيرش نوشته پمپرز از لحاظ كيفيتي فرق دارن باهم؟

پریماه ترکیه ایه و پمپرز آلمانی ...پریماه هم خوبه ولی عطرش خیلی حساسیت زاست و بوش بده بنظرم