2777
2789
عنوان

ژل لب پرنسس

| مشاهده متن کامل بحث + 4410 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا ها انجام میدن؟

ببخشید گلم کاری پیش اومد رفتم.چون اون حجمی که میزنن همش ماندگار نیست دکتر تشخیص میده چقدر تزریق کنه.واسه کل صورت زیر چشم و خط خنده و لب جواب میده من هم میخوام ماه دیگه زیر چشم و کل صورت رو انجام بدم زیاد هم پرس و جو کردم.60 درصد جوانسازی و سفتیه پوسته و 40 درصد حجم دهی من دوستام هم انحام دادن.من که خیلی بیشتر از ژل خوشم اومد نچرالتر و یکدست تر شده بودن.کار لب ندیدم اما خود دکتر کع میگفت واسه لب هم خوبه.باز از دکتر خودتون بپرسین چون هر دکتر روش ک کارش فرق داره

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
ببخشید گلم کاری پیش اومد رفتم.چون اون حجمی که میزنن همش ماندگار نیست دکتر تشخیص میده چقدر تزریق کنه. ...

درخواست میدم قبول کنم 

خیلی خوشم اومد

کدوم شهری؟

تیکر پایان ۲۲ سالگیم 😁
درخواست میدم قبول کنم  خیلی خوشم اومد کدوم شهری؟

عزیزم من همدان هستم.در خدمتم سوالی داشتی.من با دکترم مشورت کردم تقریبا یک بار ژل به گونه تزریق داشتم که بعد حدود 1.5 سال رفته البته کامل هم نرفته هنوز اما اولش خیلی قلمبه و غیر طبیعی شده بودم با اینه 3 سی سی بیشتر تزریق نداشتم.دیگه دیدم برای تکرارش واقعا راضی نشده بودم و از طرفی به خاطر رژیم زیر چشام گود شده و دکترم پلاسما ژل رو پیشنهاد داد که هم صورت رو جوون تر میکنه و هم حجم میده .چند نفر هم دیدم خوب بودن.لب شما به نظرم حجمش کافی و عالی بود و نیاز نداره.اگر خط خنده یا گودی زیر چشم دارین انحام بدین.

عزیزم من همدان هستم.در خدمتم سوالی داشتی.من با دکترم مشورت کردم تقریبا یک بار ژل به گونه تزریق داشتم ...

پف چشم هم دارم 

تو نت پلاسما درمانی خوندم برای پف نوشته بود خوبه

تیکر پایان ۲۲ سالگیم 😁
پف چشم هم دارم  تو نت پلاسما درمانی خوندم برای پف نوشته بود خوبه

پف چشم که یه کار دیگه انجام میدن اگر اشتباه نکنم بلفا بود .که خواهرم هم اتجام داده و کلییییی اذیت شد و چند ماه کبودی و عدم تقارن داشت چربی زیر چشمش رو شکونده بودن و خیلییی هم درد داشت ترمیم هم داشت اللن بعد گذشت 1 سال به نظر من نهایت 20 درصد بهتر شده ..

البته دکتر خودش عقیده داشت عمل باز انجام بده که اونم میگفت بزار سنت بره بالاتر بعد انجام بده.پلاسما واسه حجم دادنه واسه رفع پف نشنیدم 

پف چشم هم دارم  تو نت پلاسما درمانی خوندم برای پف نوشته بود خوبه

سلام برای پف چشم منم شنیدم پلاسما تراپی جواب میده،، من مامانم خط پیشانی و ابرو داشت پیش خانم رهبر کلینیک الوند پلاسماتراپی انجام داد کاملا راضی هست. واقعا خط های مامانم هم برطرف شده مثل تزریق بوتاکس نیاز نیست هر 6 ماه هم تکرار بشه 

عزیزم من همدان هستم.در خدمتم سوالی داشتی.من با دکترم مشورت کردم تقریبا یک بار ژل به گونه تزریق داشتم ...

عزیزم همدان پیش کدوم دکتر ژل تزریق کردی؟؟

خداجونم فقط تورو دارم خودت هوامو داشته باش...