2777
2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 71 پست
اکثرا میدونن کار درستیه و اسلام گفته ولی اهمبت نمیدن چون هوایه نفسشون مهمتر...

بفرما خاهرم،اینم از یه خاهر تند رو

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حالا من یه سوال ازشمادارم چرا خانمایی که حجابشون سفت وسخته فک میکنن بهشت برین فقط مال اوناس؟ نگو ن ...

بهشت رفتن شرایط داره

انجام واجبات و دوری از حرام ها

یکیش حفظ حجاب،نه همه اش

طبق تفسیر قرآن و احکام دینی

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
حالا من یه سوال ازشمادارم چرا خانمایی که حجابشون سفت وسخته فک میکنن بهشت برین فقط مال اوناس؟ نگو ن ...

قبول دارم . چون راههی رسیدن به خدا رو فقط چن تاشو بلدین . به خدا زیاده . کارای خیلی سخترم هست . که مشتری نداره . بهشون وعده داده شده و گاها هم از رو عذاب وجدانه یا عادت . البته عده کمی از رو انتخابه  مسلط هستن به انتخاب . اونا اصلن و جالبه به کسی هم کاری ندارن

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی

بی منظور با منظور همش توجیه اگرمسلمان هستی و معتقد به قران باید قوانینش رو هم رعایت کنی...

قشنگ کربلا میرن شیعه ی امام علی هستن حاجت میخوان از اماما ولی حجاب نه نماز نه روزه نه!

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
یعنی میخوای بگی ایرانیا وحشین؟نباید دعوا بشه . یاد میگیریم دعوا نشه

نه عزیزم،تندروهای با حجاب و بی حجاب از اصطلاحات خیلی قوی برای تخریب استفاده میکنند😂😂

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣

دعوا و فحش و از این قبیل کار آدم های کله پوک

آدم عاقل حرف میزنه،دلیل می آره

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

نه اعتقاد ندارن مثلا مثل اینکه شما به چند همسری آقایون اعتقاد نداری(هیچکس دوست نداره شوهرش سرش حوو بیاره) من به شخصه هر چیزی که هر کی بگه و قبول نمیکنم و اول از فیلت.ر های عقلانی و منطقی خودم ردش میکنم و بعد خواسته های خودم و میسنجم چون در اخر  انتخاب کننده خودمم و نه هیچکس دیگه 

چون مال اوناست😂😂😂

بخدا چندتا چادری وباحجاب کامل میشناسم که دائم الغیبتن.ینی انقد غیبت میکنن که من همش واسه اوناییکه درموردشون غیبت شده ازخدا طلب بخشش میکنم که یکم از عذاب وجدانم کم بشه...منظورم به همه چادریا نیستا فقط میخوام بگم همه باحجابا خوب نیستن همه بی حجابا هم بد نیستن فقط همین باکسی هم دعواندارم سر صبحی

خدایا بابت همه چی شکر   
برای اونی ک معتقده حجاب همه چیزه چون خواست خدا ازشه اگر نمی تونیک با عقاید دیگران کنار بیایم توهین ...

کجای حرفم توهین داشت؟؟؟

اگه تندحجاب‌ توهین حساب میشه پس شل حجابم‌ همینطور!!!

خدا با منه. پس همه چی خوب پیش میره😊
بی منظور با منظور همش توجیه اگرمسلمان هستی و معتقد به قران باید قوانینش رو هم رعایت کنی... قشنگ کرب ...

اون دیگه بین خداست و بندش . بیخواد میده نخواد نمیده . عمرا هم گول بخوره . 

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی

ببخشید استارت هدفت از زدن این تایپک چی بوده ؟بعضی حرفا واقعا باعث دعوا و برداشت بد میشه .وقتی یکی چادر رو انتخاب میکنه خودش با جون دل انتخاب کرده کسیم که اون شکل میخواد باشه خودش انتخاب کرده 

افسوس از زمانی که بی دینی نماد روشنفکری باشد😔😔😔

من کاملا معتقدم ولی خوب شل حجابم و شل نفس من فلسفه حجاب و دوست دارم اینکه زنو مرد بدون هیچ جاذبه ظاهری تو زندگی اجتماعیشون حضور داشته باشن چون به ضرر خودمونه همه تو یه دور باطله کی خوشگلتره میفتن اخرشم عمل زیبایی و کلی زحمت ک اره منم خوشگلم