2777
2789
با دعوا قطع ارتباط کردی یا همینجوری؟

دیگ از شب عروسی از کل مهمونا خونشون خدافظی کردم تو پذیرایی از بغل مادرشوهرم رد شدم تو صورتش نگاه نکردم

فقط عروسیا فامیلاشون میبینمش

ببینمت تو رو 🥴                                                               دیدمت برو 😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر که مشخصه نه! برای ما کل ٨۰ مثقال به عهده پدر شوهره!  پس طلایی که جزو مهریه س کی میخرن?

من سکه مهریه امه،بایه سرویس

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

خوبش کردی عفریته رو

اخرین عروسی ک دیدمش چند ماه پیش گف این عروسم روزی ۷ بار بچمو میزنه پسرم خیلی ساده و ارومه یعنی من عفریته ام 

ببینمت تو رو 🥴                                                               دیدمت برو 😒
مهریه ۲۱۴ تا سکه ایینه شمعدون نقره مهرالسنه ۱۳۷۲ شاخه گل رز سفر حج  مهریه م ایناست

پس طلا جزو مهریه نیست!  و واقعا کادو هست 

برای من طلا جزو مهریه س! 

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
چیزی نگفتی بهش ؟ من و که آخرین بار متهم کرد به دعا نویسی😂 خودش از همه بد تره

فامیلای خودم تو جمع بودن من مردم اصن لال شدم اخه نمیخواستم بدونن قط رابطم .مامانم هیچ‌نمیزاره فامیلاش بفهمن من رفت وامد ندارم

ول کنین این رسمای بی معنی رو که تهش میشه مشغله های فکری بی ارزش. اینقدر ظواهر زندگی تو ایران مدرن شد ...

ای قربونت...داشتم بالا میاوردم از حجم حرفای چرت....بخدا بعضی صحبتا مال زمان جاهلیته الان قرن ۲۱ هستیم ول کنین این حرفای چیپ و بی ارزشو....من و شوهرم اجازه ندادیم کسی برامون تو خرج اضافه بیوفته همش میخواستیم همه برنامه ها با خومون باشه به همه هم خوش گذشت والدینمون تو خرج و زحمت بیخود نیوفتادن در ارامش و خوشحالی رفتیم خونمون هیچ حرف و حدیثی هم نشد البته صحبت و نظر دیگران یک درصدم برامون ارزش نداشت کی چی اورد و نیاوردم اصلا مسئله ما نبود فقط احترام به دیگران و لذت بردن از همدیگه...