2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ب من گفتن داریم میریم واست گوشواره بخریم ولی وقتی زیر لفظی دادن دیدم سکه پارسیانه اونم ۵۰ تومنی ...

حالا حداقل سانس اوردی طلا رو بهت دادن 

ببینمت تو رو 🥴                                                               دیدمت برو 😒

نیم سکه

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

ول کنین این رسمای بی معنی رو که تهش میشه مشغله های فکری بی ارزش. اینقدر ظواهر زندگی تو ایران مدرن شد ...

اتفاقا من اهل طلا نیستم کاش مث ادم میگفتن نمیخریم 

نکه همه جا بشینن بگن میخواستیم بخریم خود عروس میگه نمیخوام😳😳😳

ببینمت تو رو 🥴                                                               دیدمت برو 😒

کلا این چی دادنا تو مدل اصفهانیا بی معنیه 

مثلا من ٨۰مثقال طلا مهریه م بود

تو فاصله عقد تا عروسی این مقدار رو خریدن و به عناوین مختلف دادن. کادوی عقد عروسی عیدیها یلدا و و و 

هرچی کادو میدن جزو همون ٨۰ مثقاله

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
جشن نامزدی گرفتین چی دادن؟

واسه ما جشن عقد و نامزدی پای ما بود. فامیل مفت خور اونا رو هم شام دادیم. کادوهاش رو هم برداشتن واسه خودشون. تو عروسی هم فقط طرف خودشونو دعوت کردن. واسه نامزدی هم دقیق یادم نیس فک کنم ۵۰ تومن

خدایا سپاسگزارم، سپاسگزارم، سپاسگزارم
نیم سکه

یه هفته بعدشم که با شوهرم رفتم انگشتر و دستبند دادن

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

😳

بله عزیزم تازه عقدم ک کرده بودم لباس کهناهشو مادرشوهرم از کمد اورد گف اینا رو بپوش نریم بخریم

شرایط ی جوری بود ک سکوت کردم از شب عروسیم قط رابطه