همه میدونن کارای بابای من از سر لجبازی بوده ن خیر و صلاح بچه هاش نامزدمم تا نبخشم نمیتونم ب مرد دیگ ...
به خاطرارامش خودت بایدببخشی چرا فرصت داشتن زندگی خوب رو ازخودت میگیری زنده ای ک زندگی کنی کدوم همه مگ اون همه خیروصلاح شمارو بهترازپدری ک تورو به اون سن رسونده میدونن؟؟؟اون همه رومیدونی ک به پدرت چ میگن درموردشما.
زندگی شاید آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی، اما حال که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص.
من خیلی زودرنجم و اتفاق ناخوشایندی که تو گذشته برام افتاده و یا کسی برخورد بدی باهام کرده یادم نمیره ...
این زودرنجی رو همه دارن و برای شخصیت هرکسی هم سمه چون باعث برداشت چیزی میشه ک شایدکسی کلامنظورش چیزدیگ ای باشه شماوقتی چیزی میبینی یامیشنوی اول چندتانفس عمیق بکش بعدیکم فک کن رو اون چیزقبل هرواکنشی.گذشته رو بزارکنار اون ادمایی هم ک بهت بدی کردنو بامحبت توجه اوناروجلب کن چون اونجوری شرمنده خودت میکنی اونارو.همیشه باخودت تکرارکن هیچ چیزی ارزش ناراحتی تونداره و توبرای خودت زندگی میکنی و ارامشت مهمترین چیزی
زندگی شاید آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی، اما حال که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص.
میخوام ب ارامش برسم نمیتونم مشاور سراغ ندارین سمت ورامین مشاوری ک هدفش فققط طول دادن جلسات بخاطر ج ...
براتون میپرسم اما اینک جلسات رو طول میدن به خاطرشناخت ریشه ای مشکلتون هست و درطول این جلسات امکان اینک پدرتونم بخوان هستش.درطی یکی دوجلسه ک زندگی چندساله شماتشخیص داده نمیشه عزیزم
ن عزیزمبا نامزدم اصفهان پیش ی مشاور خانم رفتیم ب من میگفت تو چقد ماهی و فلان ب نامزدم میگفت ...
خودت شنیدی ک اینوبگه به نامزدت شاید نامزدت این دروغو گفته ک به شما القا کنه ک بهتراز شماس!! اونم هرمشاوری بری میگن به خوبی های طرفت فک کن چون ذهنتو ارامش بدن وقتی به چیزای خوب فک کنی ناخودآگاه لبخندرولبت میاد و نظرت درثانیه تغییرمیکنه همون جورکه میتونی بشینی ساعت ها ازکاه کوه بسازی و درثانیه نسبت به یه شخصی نفرت تودلت بوجودبیاری