2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم اصلا ما خانومها خدایی اگه مشکل جدی نداشته باشیم قشنگ مشکل میتراشیم اساسی همون چیزی که مردا ا ...

من هیچ مشکلی تو زندگی جز این مشکل ندارم و زیادی هم حساس م نمی دونم چه جوری حلش کنم هر روز با شوهرم دعوا می کنم 

گوش نمی ده به خدا امشب یه دعوای حسابی باهاش کردم

چند وقته ازدواج کردین

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
خب پیش خانوادش باهم برین پیش دوستشم کم میره یه روز برید خرید یه روز گردش برنامه جور کن واسه شب البته ...

دوستاش هم آدمای خوبی ن ولی من نمی دونم چرا حسادت می کنم می گم شوهرم همش باید پیشم باشه

من هیچ مشکلی تو زندگی جز این مشکل ندارم و زیادی هم حساس م نمی دونم چه جوری حلش کنم هر روز با شوهرم د ...

خب عزیزم دعوا نکن میدونم چون هرروز هرروزه حساس شدی ولی یکاری بکن اصلا نتونه بره جایی حالا هرچی غذا و پس غذا پیاده روی شبانه بازیای تو گوشیه دونفره هرچی

خب عزیزم دعوا نکن میدونم چون هرروز هرروزه حساس شدی ولی یکاری بکن اصلا نتونه بره جایی حالا هرچی غذا و ...

اصلا تا مغازه رو می بنده می ره تا یکی دو ساعت منم همش حرص می خورم درست نمیشه این قضیه واقعا درموندم به خدا سر بارداری اولم به خاطر این قضیه اینقدر حرص خوردم بچم اوتیسم شد

عزیز چون اوایل ازدواجتون این حس و داری ولی دعوا نکن دعوا کنی زده میشه از خونه و زندگی دلش باهات نمیش ...

14 ساله ازدواج کردم ولی اینقدر هر روز به خاطر این اخلاقش حرص خوردم ازش سرد شدم و اونم یکم از زندگی زده شده