2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید

244 بازدید | 48 پست

سلام دوستان شوهر من اخلاقای خیلی خوبی داره مثلا دست بزن نداره آرومه با ایمانه گیر به زن نمی ده کاری باهام نداره اما یه اخلاقی داره که بعد از بستن در مغازش باید یکی دو ساعت پیش یکی از دوستاش یا خانوادش بره که من رو این قضیه خیلی خیلی حساس م و گیر بهش می دم اصلا دست خودم نیست همش هر روز حرص می خورم موقعی که شب می یاد خونه به خاطر این رفتارش بی محلش می کنم و زندگی رو کوفتش می کنم به خاطر این قضیه که هر روز حرص می خورم قید بچه دار شدنو زدم چکار کنم تو رو خدا کمک خیلی حساس م همه ی راهها رو رفتم که بتونم این رفتارشو عوض کنم راهکار لطفا به نظرتون کار شوهرم درسته یا کار من که همش حرص می خورم و حساسیت 

والا همه اینایی که میگی شوهر منم هست هم منو دوست داره هم اخلاقش خوبه هم خیلی مومن و با ایمانه ولی وقتی از سرکار میاد یکی دوساعت طبقه پایین کنار خانوادشه من دیگه عادت کردم خودمم میرم پیشش

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

این بدیشو ب خاطر خوبی های دیگه اش ببخش 

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا همه اینایی که میگی شوهر منم هست هم منو دوست داره هم اخلاقش خوبه هم خیلی مومن و با ایمانه ولی وق ...

اما من نمی تونم با این اخلاقش کنار بیام از بس تو خودم می ریزم همش فکر طلاقم

اما من نمی تونم با این اخلاقش کنار بیام از بس تو خودم می ریزم همش فکر طلاقم

وا خیلی سخت میگیری بابا مردم مشکلات بدتری دارن به طلاق فکر نمیکنن زندگیتو جهنم نکن 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

خب پیش خانوادش باهم برین پیش دوستشم کم میره یه روز برید خرید یه روز گردش برنامه جور کن واسه شب البته اگه دوستش منفی نیس خب بره یخرده حالش بهترشه چی میشه ولی هرروز خوب نیس شما هم حق داری 

خب پیش خانوادش باهم برین پیش دوستشم کم میره یه روز برید خرید یه روز گردش برنامه جور کن واسه شب البته ...

ما که هرشب پیش خانوادش هستیم ۲ساعتی رو طبقه پایین خونمونه 

نمی دونم شاید غریبم این قدر سخت می گیرم به خدا خیلیم دوسم داره ولی این اخلاقش رو مخمه

دعوا نکن باهاش حرف بزن بگو منم تنهام به امید تو اینجام روزمو شب میکنم که تو بیای پیشم دق میکنم تنهایی