2777
2789
عنوان

شوهر بی غیرت

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 44 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا همسایه بالایی ما زنه چون شوهرش نمیذاشت مانتو بپوشه براش پلیس آورده بود چند وقته مانتویی شده آرزو داشت مانتویی بشه راه می ره همش خودش رو نگاه میکنه من خندم میگیره الانم شوهرش گفته باید ساپورت نپوشی شلوار گشاد بپوشی همش صدای دعواشون میاد

منم دوست دارم همسرم بهم گیر بده یه جور های فکر میکنم اینجوری یعنی بهم اهمیت میده 😐حالا همسر من هم م ...

دقیق شرایط من داری من خیلی دلم میخوادشوهرم بهم ی گم گیر بده وقتی گیر نمیده فک میکنم واسش اهمیت ندارم خودم الکی جلوش میگم مثلا رفتم فلان جا ی پسری نگام کرد یا چیزی گفت تا بلکه غیرتی بشه

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
دقیق شرایط من داری من خیلی دلم میخوادشوهرم بهم ی گم گیر بده وقتی گیر نمیده فک میکنم واسش اهمیت ندارم ...

باور کن من اگه هم اینو بگم میخنده. مثلا من سینه هام درشته همیشه رعایت میکنم مقنعه بلند میپوشم یه بار نمیدونم واسه چی مقنعه ام یه خورده بالا رفته بود یه پسره بهم متلک زشت گفت شوهرم باهام نبود ولی بعد که بهش گفتم خندید 

اخه رو هیچی من حساس نیست . حالا من دوست ندارم متعصب باشه ولی باید یه ذره به عنوان مرد من واسش مهم با ...

کاملا میفهمم چی میگی شوهرمنم همین جوری هست مخصوصا اوایل ازدواجمون

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
اخه رو هیچی من حساس نیست . حالا من دوست ندارم متعصب باشه ولی باید یه ذره به عنوان مرد من واسش مهم با ...

اتفاقا مردی که به شما اهمیت بده به زور کاری رو از شما نمیخواد چون میدونه عاقل و بالغ هستی، مگه بچه ایم که مدام حواسشون به ما باشه که گربه شاخمون نزنه! 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
دقیق شرایط من داری من خیلی دلم میخوادشوهرم بهم ی گم گیر بده وقتی گیر نمیده فک میکنم واسش اهمیت ندارم ...

وای من اینو به همسرم بگم میکشه منو 😲😲و حتما نمیزاره تنهایی برم بیرون یه بار به شوخی گفتم یکی مزاحم شده بود برگشت گفت غلط میکنی از این به بعد تنهایی بری بیرون منم به غلط کردن افتادم گفتم شوخی کردم مگه امان میداد کارمون به دعوا کشید 😑😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

اره بی غیرته لابد زیاد مذهبی نیست!

قبل ازدواج نشناختش مگه؟!

من که عااااااااشق اینمشوهرم غیرتی باشه اصلااا ملاااااکمه

❤سردار سلیمانی و مدافعان حرم ❤ عشق ظلم ستیزان. کاش مثل شما باشم سردار جان🌹
باور کن من اگه هم اینو بگم میخنده. مثلا من سینه هام درشته همیشه رعایت میکنم مقنعه بلند میپوشم یه بار ...

من اگه بهش بگم باورش نمیشه فک میکنه دارم شوخی میکنم ولی اگه خودش باهام باشه کسی متلک بگه نه دعوا میکنه خیلی هم عصبی میشه 

اره بی غیرته لابد زیاد مذهبی نیست! قبل ازدواج نشناختش مگه؟! من که عااااااااشق اینمشوهرم غیرتی ب ...

قبل از لزدواج خیلی در مورد تساوی حقوق زن و مرد حرف میزد