2777
2789
عنوان

شوهر بی غیرت

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 44 پست

پدر من اینجوریه هم واسه مامانم هم واسه منو خواهرام. میگه اینا همش الکیه راحت باید باشه انسان. از چادرم بدش میاد راهنمایی بودم چندبار جوگیر بودم خواستم چادر سرم کنم اجازه نداد هرچند الان خودمم از چادر خوشم نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شوهر عاقل و فهمیده ای

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد

نه بی غیرت هست نه اینقدر ک شما گغتین روشنفکر 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

منم دوست دارم همسرم بهم گیر بده یه جور های فکر میکنم اینجوری یعنی بهم اهمیت میده 😐حالا همسر من هم مثلا غیرتی هست بعضی وقتا یه گیر های میده که با خودم میگم غلط میکنم همسر با غیرت دوست دارم 😑😑😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

ایشون به کرامت انسانی شما احترام میزاره

شما بهش میگی بی غیرت!!!!

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

حتما باید شوهرت کتکت بزنه تا بفهمی زن هستی؟ اونم مرده؟

1-طرف تو امضاش به صورت محسوس و نامحسوس کل نینییسایتی هارو به فش و توهین و تحقیر بسته بعد نوشته چقد بیفرهنگید خبببب قشنگگگگ خودت اگه بافرهنگ بودی که تو امضات فحش نبود                  2-خداوکیلی کیی مثل من این کاربری هشتمشه ؟ با دوتا خط خودم با دوتا ایمیلم با سه تا از خط های فادرم با خط مامیم ثبت نام کردم این خطو مسجد رایگان داد .بیینم کی این میترکه!!!  (ولی نترکونین این خط تبرکه اون دنیا باس جواب بدین)                                        4-کلام اخررممم اینه که بابا خدا بمون عقل و درک داده که ازش استفاده کنیم به هرچی میخوایم شک کنیم و تجزیه و تحلیل و تفسیرش کنیم اگه قرار بود برامون دیکته کنه که بمون عقل نمیداد... !                                            

هرزنی دوست داره ی وقتای شوهرش روش غیرت داشته باشه اینجوری فک میکنه واسش مهم هست

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر