2821
2789
عنوان

سه سوت ؟؟؟ چیه ؟؟؟

2369 بازدید | 4 پست

سلام دوستان عزيز

سايت  سه سوت  را به همه عزيزان اين سايت پيشنهاد ميکنم. به کاره همه عزيزان مياد و ميتونن ازش استفاده کنن

sesooot .ir

تو گوگل سرچ کن  سه سوت  اولين سايته گوگل هست

سايت چي هست؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

سايت چي هست؟

سایت خرید 

شهر ما چند ماهی هست خدمات میده قیمت هاش هم همون قیمت روی کالاست

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه سایته که تقریبا با فریب ازت پول میگیره

مثلا میگه ۹۰۰ بده فروش تضمینی دارم

برات تو پیجم میذارم

بعد میبینی اصلا پیجی ک تو سایتش زده بالا نمیاد!

میگه اینقدر پول بدی همیشه میذارم تبلیغتو بالا تا فروش بری؛ بعد میبینی اصلا تو ۷۰ تای اول همون دسته توی سراسری نیستی؛ کلا چیزای وسوسه کننده مینویسه که ملک خودتو بذاری بفروشی و خودش هزینه اولیه رو بگیره

پشتیبانی هم نه جواب میده نه گردن میگیره که پول رو پس بده بابت دروغ هایی که نوشته!!

یه سایته که تقریبا با فریب ازت پول میگیرهمثلا میگه ۹۰۰ بده فروش تضمینی دارمبرات تو پیجم میذارمبعد می ...

مرسی که اطلاع رسانی کردید. من میخواستم هزینشو بدم نزدیک بود گول بخورم🤦‍♂️ ممنون از نظر خوبتون🙏

📌وقتی به عقب برمیگردی متوجه میشی جای بعضیا الان که تو زندگیت خالی نیست هیچ." اونموقشم زیادی بوده... 😒
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز