2777
2789
عنوان

دوستان ممنون میشم ک بیاید . ب راهنماییتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 23 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تو شرايط تو اگه ميبودم جدا ميشدم البته اگه بچه نداري 

ن عزیزم بچه ندارم . از روزی ک ازدواج کردن همشون اصراااررررر ک بچه دار شین . الان میفهمم دلیل اون همه اصرارشونو میخاستن منو پابند بچه کنن خودشونم هر غلطی دلشون مبخاد بکنن

ن عزیزم بچه ندارم . از روزی ک ازدواج کردن همشون اصراااررررر ک بچه دار شین . الان میفهمم دلیل اون همه ...

خب خداروشكر سخته جدايي اگه بخوان البته اذيتت كنن 

يه حامي ميخاي 

تو خودت به شخصه الان چون محبًت از جانب شوهرت نديدي احتمال اينكه به يكي ديگه نزديك بشي هست  پس ...

عزیزم من امتحانش نکردم .شوهرم ب اون زنه خراب پیام داده بود شمارشو خاسته بود من ب اسم اون زن باهاش حرف زدم . و چ درو گوهر هایی ک نمیگفت شوهرم ینی حالم ازش بهم میخوره . بعدم اگه بخام جذب یکی دیگه شم غیر از همسرم اول جدا میشم بعد اینکارو میکنم ن ک خیانت بکنم

خب خداروشكر سخته جدايي اگه بخوان البته اذيتت كنن  يه حامي ميخاي

ی شب ب داداشم همه این حرفا رو زدم .همههههه رو از سیر تا پیاز براش گفتم . اونم هی میگفت بهش محبت کن فلان کن ببین کمبودش چیه تو زندگی و ازین حرفا .

گفتم بابا بقران هزاربار تاحالا ازش پرسیدم ازین زندگی راضیی؟ گفته اره تو همه چی تمومی .‌با حیایی .مهربونی ‌خوشگلی درکت بالاس منو میفهمی فلانی . چرا راضی نباشم .بعد میره ازین غلطا میکنه . کمبودی داشت میخاست چیکار کنه

همه پسرا عاشق مامانشون هستن هيچوقت نبايد شوهرت رو جوري باهاش برخورد كني كه بين تو و خانوادش يكي ...

من هیچوقت اینجوری برخورد نکردم هیچوقتم نخاستم انتخاب کنه . فقط گفتم یکمم ب من توجه کن .خاسته زیادیه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز