2777
2789
عنوان

لتروزول

191 بازدید | 19 پست

خانوما کسی هست با خوردن فقط قرص لتروزول و زدن آمپول hcj حامله شده باشه؟ 

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلی😊

دکتر بمن آمپول hmj هم داده ولی من بخاطر عوارضش و ترس از کیست نزدم 

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

دکتر بمن آمپول hmj هم داده ولی من بخاطر عوارضش و ترس از کیست نزدم 

یعنی از دوتاشم داده؟

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
یعنی از دوتاشم داده؟

اره دوتا داده با قرص که من آمپول نزدم

اره دوتا داده با قرص که من آمپول نزدم

بزن که تخمک آزاد بشه دیگه

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
بزن که تخمک آزاد بشه دیگه

هاش سی جی رو میزنم، هاش ام جی نزدم این برا رشد فولیکوله

آره همونو بزن ان شاءالله که ایندفعه باردار میشی

من ماه قبل با لتروزول باردار نشدم☹..این ماهم کلموفین اچ ام جی و اچ سی جی ..هنوز وقت پریودم نشد..نمیدونم خدا چی میخاد سونو هم گف چهار تا فولیکول بالغ داری☹

من خدا رو دارم 🤗
عوارضش چیه مگه

بارداری خارج رحمی، کیست، بزرگ شدن تخمدان...