2777
2789
عنوان

داف پلنگی🐯🐆🐅

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 22 پست
بر عکسش من یه دوست داشتم آیشواریا انقد خوشگل بود ک معلمام کف میکردن میدیدنش همش میگفتم این میتونه کل ...

منم یه دوست خوشگل اینطوری داشتم اونم سوم دبیرستان ازدواج کرد الانم بچه داره هنوزم خوشگله ولی از نظر مالی خیلی دست و بالش بستس من همیشه فکر میکردم زن یه ادم پولدار شده

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه پلنگ شده بود از این جور قیافه ها من زیاد خکشم نمیاد چون اغراق توش زیاده ولی نسبت به اون دوران خی ...

اره تجربشو دارم ولی حس،خوبی،به این پلنگا ندارم حس،میکنم بهداشتی نیستن

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
حالا ما ی فامیلی داریم تا ۴ سال پیش ی دختر لاغر از اونا ک هیچی ندارن صورت پر جوش تیپ خز الان ی دافی ...

واقن بعضیا خیلی تغییر میکنن

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

منم یه دوستام از بالا تا پایین صاف، توی صورتش یه بینی فقط بود اصلا جذاب نبود یه شوهر پولدار براش اومد ،دماغش و عمل کرد مژه کاشت گونه کاشت لب تزریق کرد پروتز س ی ن ه و ب اس ن زودی هم یه ماشین صفر توپ براش خرید ومن  اصلا نشناختمش اینقدر چهرش تغییر کرد

آرامش محض فقط بغلت   

اگه دوستای خوشگلتون ب جایی نرسیدن فک میکردید با پولدار ازدواج میکنید اشتباه فکر کردید... خوشگلا اکثرشون کم شانسن😐😐😐 

خوبه این عمل ممل اومد ی عده از لولو ب هلو تبدیل بشن وگرنه کی نگاشون می‌کرد 😒😒

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
2827
2791
2779
2792