2777
2789
عنوان

عشق

152 بازدید | 15 پست

عشق با بی تفاوتی بر میگرده یا با بلاک کردن؟؟اولین بار یه روز کامل از هم بیخبریم 

فقط من چت تلگرامو واسه هر دو مون پاک کردم یه استیکر 😝 و فرستاد

ولی دیشب بهم گفت منفی ترین ادمی هستی که تو عمرم دیدم منظورش انرژی منفی 

منم گفتم ممنونم پس دیگه دلیلی نداره ادامه بدی

بعد زد من خستم از سرکار میام یکم انرژی اگه داشته باشم اونو میگیری 

قبلا هم توهین کرده بود ولی بخشیدمش

الان نمیدونم تموم یا نه

خب چرا میگه منفی سر چی؟ چی میگی بهش؟ رابطه دونفرس همیشه هردونفر مقصرن

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این عشقه؟😓 اگه میخوایش بلاکش نکن بی تفاوت باش ولی شاید اشتباه از تو بوده و اون درست میگه اینطوری ت ...

اره عشق 

خیلی سختی به خاطرش تحمل میکنم 

حتی بخاطرش بیکار شدم 

ولی دیگه نمیکشم

کلی هم به خانوادم اصرار کردم سرش 

خب چرا میگه منفی سر چی؟ چی میگی بهش؟ رابطه دونفرس همیشه هردونفر مقصرن

خانوادم مخالف ازدواجمون هستن 

منم اولا مخالف بودما 

ولی انقدر اصرار کرد که کم کم علاقه مند شدم 

داشتم بهش میگفتم بعید میدونم خانوادم رضایت بدن

خانوادم گفتن نباید دیگه سرکار بری که فراموشش کنی 

داشتم بهش میگفتم حوصلم سر میره تو خونه 

کلی سال کار کردم

یهو قاطی کرد

خانوادم مخالف ازدواجمون هستن  منم اولا مخالف بودما  ولی انقدر اصرار کرد که کم کم علاقه م ...

خو این حرفاضدحاله دیگه قبول کن

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خو این حرفاضدحاله دیگه قبول کن

چرا فقط باید تو خوشی با هم باشیم ؟؟

یه بار هر چی از دهنش دراومد بهم گفت 

ولی من رفتم جلو 

معذرت خواهی کرد 

بخشیدمش 

ولی الان خیلی ازش ناراحتم 

چرا فقط باید تو خوشی با هم باشیم ؟؟ یه بار هر چی از دهنش دراومد بهم گفت  ولی من رفتم جلو  ...

ن ولی وقتی هی بش میگی خونوادم مخالفن میگن فراموشش کن سرکار نمیرم حوصلم سررفته اون یذره پیش تو مدیون میشه بعد حس میکنه از رو اجبار باهاشی یجوری انگار پشت حرفات منظورت اینه ک کاش اصن نبودیم ازاول منم الان همه چیم اوکی بود...مگه اینکه بین حرفات بگی ولی من تورو ب همه چی ترجیح میدم و عشق سختی داره و این حرفا ک بفهمه تو پشیمون نیستی از بودن باهاش...من خودم‌چون طرفم خونوادش مخالفن وقتی این حرفارو میزنه ناراحت میشم ی حس ناامنی ب ادم دست میده اون مردم هس یجور دیگه خیلی بدتر از منم برداشت میکنه این حرفاتو

ن ولی وقتی هی بش میگی خونوادم مخالفن میگن فراموشش کن سرکار نمیرم حوصلم سررفته اون یذره پیش تو مدیون ...

ببین عزیزم 

میخواستم یه مشورت ازت بگیرم 

من چند ماهه که سرکار نمیرم ولی ارتباط باهاش داشتم هی میخواست خانوادش با خانوادم تماس بگیرن من نزاشتم چون ترسیدم خلاصه بعد سه ماه ۲ بار خانوادش و یه بار خودش باخانوادم  تماس گرفتن دفعه ی اخر  ینی خودش زنگ زد بابام گوشی و از مامانم گرفت و تهدیدش کرد اگه مزاحم خانوادم بشی بد میبینی، 

ولی من همیشه به خانوادم کلی اصرار میکردم فقط یه بار ببینیدش بعد بگید نه و اونا اصلا قبول نمیکنن و مادرم همیشه قبل از تماس اونا میگفت ، علاقه ی تو بیشتر تا اون ، منتهی نمیتونستم بگم من نمیزارم زنگ بزنه 

دیگه انقدر اصرار کردم کار مادرم کشید به قرص اعصاب منم مجبور  شدم جلشون بگم بخاطر شما بیخیال میشم ، 

ولی تو این مدت که ۳ ماه از زنگ خودش و تهدید پدرم میگذره 

فقط به برادرم گفتم چند بار زنگ زده ، من گفتم مادرم مشکل اعصاب پیدا کرده بیخیال شو 

به نظرت الان اگه این رابطه تموم شه من ضایع میشم جلو خانوادم ؟؟

ینی منظورم اینه خانوادم فکر میکنن ترسیده دیگه پیگیر نشده 

یا عشقش الکی بوده و رفته 

میشه کمکم کنی ؟؟

ن ولی وقتی هی بش میگی خونوادم مخالفن میگن فراموشش کن سرکار نمیرم حوصلم سررفته اون یذره پیش تو مدیون ...

مخالفت خانوادم هموبه خاطر اینه که چند سال پیش یه عقد کوتاه مدت ناموفق داشته 

من سطح زندگیم نسبتا بالاست 

خانوادم میگن عرضه نداشتی یه ادم درست و درمون و مجرد انتخاب میکردی

به نظرت من کار بدی کردم ؟؟

من فقط به خانوادم اصرار که یه بار ببیننش تا دینمو به کسی که دوسش دارم ادا کنم و بعدا پشیمون نشم 😔

خانوادم میگن این انتخابا فقط واسه ی دخترای هرزه است😔

نظرت چی افسردگی شدید گرفتم 

مرسی عزیزم  چند سالته

خواهش ۲۱

ببین عزیزم  میخواستم یه مشورت ازت بگیرم  من چند ماهه که سرکار نمیرم ولی ارتباط باهاش داش ...

ن تو چرا ضایع بشی دیگه بنده خدا چن بار باید پیگیری کنه ک ثابت بشه میخادت

اصن دلیل مخالفتشون چیه؟ راستش حس میکنم اون تورو بیشتر دوس داره اخه انگاری هیچ تلاشی نمیکنی براش الانم نگران اینی ک خونوادت فک نکنن نمیخاستت اونقدرا...بنظرم تکلیف خودتو اول باخودت روشن کن ببین واقعا دوسش داری یا ن اگه میخایش پاش وایسا چون خونوادت دارن خودخواهی میکنن بنظرم ظلمه درحق جفتتون