2821
2789
عنوان

جهت تست

61 بازدید | 6 پست

سلام

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
@77_rozgol     @nosh98     آقا 8 امی  آیا ایمان نمیاورید‌؟

واااا مطمعنیییی؟؟؟؟

خاک برسرم تو دیگه کی هستی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

8 تا تاپیک زدم 1 روز  قبلا  6 تا نمیشد بیشتر  I'm برگزیده🤚😴

۵ تا زدی که  😒😒

اسکلول کردی تایپک هاتو بشمار با تاریخ امروز

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
۵ تا زدی که  😒😒 اسکلول کردی تایپک هاتو بشمار با تاریخ امروز

پروفم نگاه. کردم 

دیدم نوشته عضویت 23 ساعت پیش

حاجی ریدم😂

هنگیدم

بای 😎

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
پروفم نگاه. کردم  دیدم نوشته عضویت 23 ساعت پیش حاجی ریدم😂 هنگیدم بای 😎

بشین یه گوشه نارنگیتو بخور 

انقدم از مغزت کار نکش 😂😂😂

بشین یه گوشه نارنگیتو بخور  انقدم از مغزت کار نکش 😂😂😂

😂🤚

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز