2777
2789
عنوان

سونوnt

93 بازدید | 3 پست

سلام دوستان واسم دعا کنید دو روز دیگه میرم ntخیلی نگرانم،حساسیت شدید به جفت داشتم ۱۲ روز بیمارستان بستری شدم کلی دارو خوردم تروخدا دعا کنید سالم باشه،اگه کسی در این مورد مطلبی میدونه بهم بگه ممنون ازتون

سلام عزيزم منم حساسيت به جفت داشتم 

توي هفته ٢٩ بودم كه تمام تنم ريخت بيرون و بشدت ميخاريد 

مجبور شدم دارو مصرف كنم و خداروشكر نينيم سالمه 

نگران نباش 

اگه داروهات زير نظر پزشك هست اصلا نگران نشوووو اصلا ❣️ 

سلام عزيزم منم حساسيت به جفت داشتم  توي هفته ٢٩ بودم كه تمام تنم ريخت بيرون و بشدت ميخاريد&nbs ...

من هفته ۷ بارداری ریخت بیرون بدنم شدید،الانم دارم همچنان قرص میخورم اگه یه بار نخورم بدنم شدید میخاره قرمز میشه،دکتر گفت شاید تا ۵ ماه شایدم تا اخر بارداری باهات باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هفته ۷ بارداری ریخت بیرون بدنم شدید،الانم دارم همچنان قرص میخورم اگه یه بار نخورم بدنم شدید میخار ...

عاره عززيززم ، اصلا مهم نيس ، قرصاتو تا وقتي دكتر ميگه بخور ، 

من ٢٧ هفته شروع شد شديد بود ، از وقتي قرص خوردم كم كم بهتر شدم اما تا آخر حاملگي گاهي وقتا مثل كهير مي ريخت بيرون ..