آنی۲۳۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 97 عنوان بارداری 41 بازدید | 4 پست سلام من امروز آزمایش دادم بتا 0.3 یعنی چی؟؟خیلی مشکوک به بارداری بودم دیروزم بیبی چک زدم یه خط رنگی و یه خط خیلی خیلی نازک بی رنگ افتاد.؟؟؟؟؟لطفا راهنماییم کنیم کسی تا حالا اینجوری بوده براش 1398/10/03 | 18:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرابی عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15105 من که آزمایش بتا ندادم آزمایش خون دادم مثبت شد صبر کن چند روز بعد تو هم آزمایش خون بده بتات خیلی پایینه خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
dellsana عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2826 من که آزمایش بتا ندادم آزمایش خون دادم مثبت شد صبر کن چند روز بعد تو هم آزمایش خون بده بتات خیلی پای ... آزمایش خون بارداری همون بتا هس دیگه واسه بچه دار شدن و خونه دار شدنم لطفا یه صلوات بفرستین😘😘
سرابی عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15105 آزمایش خون بارداری همون بتا هس دیگه نه گلم تو هر دتا خون میگیرن ولی من دکتر ازم خون گرفت بتا رو تو آزمایشگاه میگیرن تو این آزمایش فقط مثبت منفی رو مینویسه خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم