2789
واقعا هم همینطوره بعدم بیشتر جنبه سرگرمی داره ولی من برای خودم یا نزدیکام خیلی حس کردم و درست دراومد ...

یه نفر بهم بد کرد بعد من اصلا بهش فکر نمیکنم ولی همش خوابشو میبینم  بنظرت واسه چیه؟

ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد.. 🌱

جدی؟     حالا حس شیشم رو بیخیال ولی اون یارو بزار بره من تازه فهمیدم هیچکس به اندازه خودم ...

بله

ولی حیف که بدجور داغونم کردو رفت اما مهم نیست بدترین ضربه و بهم زدو فرار کرد.....

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه نفر بهم بد کرد بعد من اصلا بهش فکر نمیکنم ولی همش خوابشو میبینم    بنظرت واسه چیه؟

ضمیرناخوداگاهت درگیرش شده عزیزم...زیاد به این خوابا توجه نکن

یه نفر بهم بد کرد بعد من اصلا بهش فکر نمیکنم ولی همش خوابشو میبینم    بنظرت واسه چیه؟

ضمیر ناخود آگاهت که هنوز از دستش ناراحته

منم همش خواب میبینم شوهرم بهم خیانت کرده با یه زنی که هیکلش خیلی خوبه

خب اینا از اتفاقاتیه که تو طول روز برات میفته من چون یکم چاق شدم از هیکلم یخورده ناراحتم برای همین همش حس میکنم شوهرم دوسم نداره توخوابم همینو میبینم شماهم ضمیر خودآگاهت فراموش کرده ناخودآگاهت نه

چه بد!    

اره تازه باهاش که صحبت میکنم تو بیداریم حرف میزنم کاملا واضح 

توخواب شده زیاد که راه برم خودمم حتی نفهمیدم بابام اومده دستمو گرفته بردم تو تختم ولی من هیچی نفهمیدم

چندوقت باهم بودین؟

دوسالی میشد

یه جورایی نقش استادمم داشت...سنم کمه و از مادر پدر هیچ شانسی نیوردم.......درواقع یه مادربزرگ داشتم که از بچگی اون بهم رسیدو بزرگم کرد....خیلی کم میشد که خونه مادرپدرم میرفتم......ولی چند هفته پیش مادربزرگمو خیلی ناگهانی از دست دادم و دقیقا پسفرداش هم اون رفت....تو بدترین حالت ممکن تنهام گذاشت...پسر خیلی بالغی بود هیچ پسر و مردی رو تو اطرافم مثل اون ندیدم اما خب دیگه......باید میرفت درکش میکنم...همش با خودم میگم همین که الان راحته برام کافیه،خوشحال باشه کافیه چون روزایی که من نیاز به خوشحالی داشتم کمکم میکرد پس منم باید رفتنش رو بپذیرم ومزاحمش نشم تا اینجوری کمکش کرده باشم...خلاصه که شدم مثل یه دیوونه....ببخشید زیاد تایپ کردم وقتتم گرفتم😅....

دوسالی میشد یه جورایی نقش استادمم داشت...سنم کمه و از مادر پدر هیچ شانسی نیوردم.......درواقع یه ماد ...

خیلی شرایطتت سخته امیدوارم زودتر از این برهه رد بشی

ولی اینم بدون ادما تو شرایط سخت به یه ادم جدیدتر و بهتر تبدیل میشن

ایشالا یه بهترش گیرت بیاد

نه عزیزم چ حرفیه

ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد.. 🌱

خیلی شرایطتت سخته امیدوارم زودتر از این برهه رد بشی ولی اینم بدون ادما تو شرایط سخت به یه ادم جدیدت ...

مرسییییی عزیزممم😍😍😍😍♥♥♥♥♥♥♥