2777
2789
الهی  پسرا دوست دارن زود ریش دربیارن

اوهوم..صورتشو همش تیغ میزنه بلکه یه دو سه دونه ای مو دراد 😐 تو بگو یدونه؟درنمیاد ک 😃😃😃😃😃

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
اوهوم..صورتشو همش تیغ میزنه بلکه یه دو سه دونه ای مو دراد 😐 تو بگو یدونه؟درنمیاد ک 😃😃😃😃😃

بگردم 

خب دارو نداده یا هورمون تزریق کنه؟؟

I would love to be kind to me, i saw with all kindness

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل دختران دیگه کافیه بگی ارایش بهت میاد صورتو میکنن بوم نقاشی

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
بگردم  خب دارو نداده یا هورمون تزریق کنه؟؟

دارو داد یمدت مصرف کرد بعد دیگ پیگیر نشد نرفت دکتر دیگ...خسته شد کلافه میشه زود

میگم در آینده بچه دارهم نمیشه یعنی؟خدایی نکرده😢

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
دارو داد یمدت مصرف کرد بعد دیگ پیگیر نشد نرفت دکتر دیگ...خسته شد کلافه میشه زود میگم در آینده بچه د ...

خدانکنه 

پسرخاله منم تکوتوک ریش داره ..الان دوتا دختر خوشگل داره 

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
بیخیال جاش نیس بحث باز میشه قوانین سایت رو باید رعایت کنیم دیگه

انگیزتون از عضویت چیه جسارتا

هر چند ورود آقایون بلامانعه... اما اینجا اکثریت خانوم هستند و صحبت ها اکثرا زنونه است، راجع به بچه داری و زایمان و شیردهی و  ....

واقعا برام سواله ممنون میشم پاسخگو باشید

سیدالشهدای مقاومت، حاج قاسم سلیمانی، انظر الینا...
انگیزتون از عضویت چیه جسارتا هر چند ورود آقایون بلامانعه... اما اینجا اکثریت خانوم هستند و صحبت ها ...

درسته که اینجا اکثرا خانومن منم تا حالا نرفتم تاپیکایی که در مورد مسائل خصوصی خانوماس

تو تاپیکایی میرم که عمومی هستن

انگیزمم بحث و تبادل نظره

درسته که اینجا اکثرا خانومن منم تا حالا نرفتم تاپیکایی که در مورد مسائل خصوصی خانوماس تو تاپیکایی م ...

بنظرتون محیط های خیلی بهتری برای بحث و تبادل نظر برای شما وجود نداره؟

میبخشید مطلقا قصد جسارت یا دخالت ندارم واقعا میخوام بدونم. چون اگه صرفا چت و بحث و تبادل نظر باشه که بهتره با همجنس خودتون باشه، چت کردن با نا محرم صورت خوشی نداره واقعا و درخور شان جوانمردان انقلابی نیست! پس قطعا اینجا براتون بار محتوایی هم داره که عضو شدید.

میخوام بدونم چه استفاده هایی کردید تاحالا یا چه فایده ای میتونه براتون داشته باشه؟

بنظرتون محیط های خیلی بهتری برای بحث و تبادل نظر برای شما وجود نداره؟ میبخشید مطلقا قصد جسارت یا دخ ...

مگه با نامحرم صحبت کردن حرامه؟؟؟؟

مادامی که مودبانه و فارغ از جنسیت باشه مشکلی نداره

دنبال فایده هم نیستم ما مث مادیگراها نیستیم که هر کاری رو بخاطر منفعت و فایده انجام بدیم

بحث و گفتگو با همجنسای خودمم میکنم ولی نیاز دیدم اینجام باشم و به نمایندگی از همفکرام حرف بزنم

مگه با نامحرم صحبت کردن حرامه؟؟؟؟ مادامی که مودبانه و فارق از جنسیت باشه مشکلی نداره دنبال فایده ه ...

حرام و حلالشو خدا و مراجع مشخص میکنن نه من یا شما!

اما اینها نظر تمام مراجع هست