2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به حالت. من ۱۶۰قدمه ۶۰وزن. 

این عالیه 

وزنت کاملن با قدت میخونه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان ♥ هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان ♥ این هم نفسی چه حس و حالی دارد ♥ درپیکر من دوقلب دارد ضربان💕💕
من خودم استعداد چاقی دارم اصلا از زندگی لذت نمیبرم آبم میخورم چاق میشم همیشه خدا تو رژیمم

عین من اگر عصر بستنی بخورم شام نمیخورم. باورت میشه اگر عروسی  یا مهمونی دعوت باشم صبحانه و ناهار نمیخورم. که شام بخورم. تازه فرداشم ناهار نمیخورم. شوهرم میگه تو هوازی هستی. با هوا زنده ایی. از ۸۵رسیدم به ۵۸میترسم دوباره چاق شم

عین من اگر عصر بستنی بخورم شام نمیخورم. باورت میشه اگر عروسی  یا مهمونی دعوت باشم صبحانه و ناها ...

بچه داری؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان ♥ هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان ♥ این هم نفسی چه حس و حالی دارد ♥ درپیکر من دوقلب دارد ضربان💕💕
وقتی همش رژیم باشی لذت نمیبره ادم. بدون رژیمم چاق میسم. 

درک میکنم چی میگی عزیزم

۲تا پسر

خداحفظشون کنه

موقع بارداریات چقد اضافه کردی

خداحفظشون کنه موقع بارداریات چقد اضافه کردی

۵۹بودم شدن ۸۵. 😁چون استراحت مطلق بودم. اما نمیدونم چرا من بعد از زایمان تازه ویار میگیرم. به حالت تهوع میفتم ولب به غذا نمیتونم بزنم. فقط مایعات میخورم. هر دوبار اینجوری سدم. ظرف ۳ماهم شدم ۵۹دوباره

۵۹بودم شدن ۸۵. 😁چون استراحت مطلق بودم. اما نمیدونم چرا من بعد از زایمان تازه ویار میگیرم. به حالت ت ...

ماشالا26 کیلو اضافه کردی😂

وزن بچه موقع تولد چن بود عزیزم؟

من الان هفته24 ام تا الانم 13 کیلو اضافه کردم همش نگرانم این اضافه وزن زیادیِ من باعث بشه بچم کم وزن دنیا بیاد