2777
2789
عنوان

دوره ی رنگ ولایت استاد منیر😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 17650 بازدید | 35 پست
مرسی دورت بگردم‌آخه چقدر مهربونی شما❤️از ته قلبم از خدا میخوام به هرچیزی که میخوای زود وآس ...

خواهش میکنم عزیز دلم کاری بود که از دستم برمیومد قربونت اگه بازم سوال داشتی بگو میپرسم 

خواهر منم خیلی پشیمونه که انقد هزینه کرد رفت ترکیه میگه خیلی از خانمای سالن دار معروف بودن میگفتن منیر چیزی آموزش نمیده ولی چون معروفه فقط میاییم که باهاش عکس بگیریم برا اپدیت پیج یا سالنمون

عزیزم من الان تاپیکتون و دیدم 

الهه زارع تکنیک‌های منیر و آموزش میده جز اولین کسایی بوده که رفته پیش منیر

من برای رنگ موهام میرم پیشش کارش عالیه چون دوست داشتم موهام عین کارهای منیر شه پیداش کردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نیایش جون پرسیدم میگه تو پیج خود منیر زده بود که همایش داره تو ترکیه برای ایرانیا و شماره و آدرس یه ...

عزیزم میشه پیج اینستاشو بپرسید بگید من پیدا نمیکنم اون شهرزادی که شما میگی رو. 

کلاسهای ویژه رنگ و لایت و احیای مو آموزشگاه آرایشگری بانو نهال انواع تکنیکهای رنگ و مش هابلایت لولایت وآمبره و بالیاژ استاد منیر رو با کمترین هزینه آموزش میدهد جهت اطلاع بیشتر تماس بگیرین

88948406

سلام من چون به رنگ مو علاقه خیلی خاصی دارم میخواستم کلاس های منیر رو شرکت کنم برای همین به تاپیک شما برخوردم. میخواستم از شما تشکر کنم که این تاپیک رو زدین🙏🌸

باعث راهنماییم شد ممنونم موفق باشین همیشه🥰😍

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

سلام من چون به رنگ مو علاقه خیلی خاصی دارم میخواستم کلاس های منیر رو شرکت کنم برای همین به تاپیک شما ...

ای جانم ان شالله موفق باشی عزیزم

من ازاون‌موقع که تاپیک زدم کلی ورک‌شاپ داخلی خفن رفتم ولی هنوز‌کلاس منیر نرفتم وان‌شالله جز اهداف امسال تابستونم هست

ادامه بده که کلی روزای خوب وموفقیت توراهه💫

سلام عزیزم  میشه منم راهنمایی کنید کجاها ورکشاپ  رنگ مو رفتید  من هنوز اول راهم&nbs ...

سلام عزیزم زیاد رفتم از هیچکدوم به نسبت پول زیادی که دادم راضی نبودم کدوم شهری شما؟بهم خصوصی پیام بده لطفا

سلام عزیزم زیاد رفتم از هیچکدوم به نسبت پول زیادی که دادم راضی نبودم کدوم شهری شما؟بهم خصوصی پیام بد ...

عزیزم میشه بگین پیش کی آموزش دید توی تهران؟من تازه میخوام یادبگیرند ممنون میشم راهنمایی کنید؟

سلام عزیزم زیاد رفتم از هیچکدوم به نسبت پول زیادی که دادم راضی نبودم کدوم شهری شما؟بهم خصوصی پیام بد ...

سلام عزیزم من بخاطر شما عضو سایت شدم ک بتونم پیام بدم😂 نتونستم خصوصی بهتون پیام بدم میشه لطفا ب من هم بگید؟ ارایش و پیرایش رو دارم تخصصی میخوام کار با مواد برم🙏🏼🌹❤️

سلام عزیزم من بخاطر شما عضو سایت شدم ک بتونم پیام بدم😂 نتونستم خصوصی بهتون پیام بدم میشه لطفا ب من ...

سلام عزیز دلم ان شالله که موفق باشی همکار جان😍❤️ من بهت چندتا پیشنهاد میدم بینشون هرکدوم به دلت نشست پیش همون دوره صفرتا صد برو

مهسا لطفی(سالن مهسیما اکباتان)

آمی‌مقدم(تهرانسر)

سحر‌سرفرازی(سعادت اباد)راستی تهران هستی شما؟

پیجاشون زیر نظر بگیر پیش هرکدوم بری خوبه و صفر تاپیشرفته یاد میگیری

یادت باشه آموزش ۵۰‌درصد داستانه ۵۰درصد دیگه ش تلاش و  پشتکار خودِمونه

سلام عزیز دلم ان شالله که موفق باشی همکار جان😍❤️ من بهت چندتا پیشنهاد میدم بینشون هرکدوم به دل ...

سلام عزیزم خوبی 

نظرتون درمورد رشته رنگ چی هست؟

من میخوام برم اطرافیان میگن واریس میگیری همه ارایشگرا داغون شدن از کمر و پا و منو مردد کردن

درسته؟شما با این سابقه درخشان مشکل جسمی خدای نکرده داشتید؟

از جهت درامد هم لطفا راهنماییم میکنید که به چه صورته و از کجا شروع کنم.

من تهرانم

ببخشید خیلی سوال کردم