2777
2789
عنوان

بارداری

66 بازدید | 9 پست

ده روزه پریودیم عقب افتاده البته تا چن ماه پیش سابقه داشتم اما دوسه دوره قبل نه نهایتا ۵روز تستم نزدم چن ماه پیش واسه بارداری دارو استفاده کردم و نتیجه ندیدم الانم سع روزه ترشح دارم همراه سوزش چیکارکنم اصلا حوصله دگتررفتن ندارم😑

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

برو دکتر عزیزم انشالا که بارداری ولی اگه نبودی هم دارو میده پریودا منظم میشه پریود نامنظم خطرناکه خدای نکرده پلی کیستیک میشیا

انشالله بشه اونی که هممون میخایم🙏😍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم ٣ روزه عقب انداختم نه حوصله بى بى چك دارم نه هيچى 

وای حس بدیه تست بزنی و منفی بشه هرماه ضایع میشی آدم

سوزش یکی ازنشانه های عفونته عزیزم خودتو با محلول جوش شیرین واب هربارکه میری سرویس بشور...فعلاهم لباس زیرنپوش یامیپوشی قبلش اتوکن هرروزم عوض کن...بعد ازرابطه هم سریع برو سرویس..ازسرویس عمومی استفاده نکن تاحدامکان

خدایاشکرت
سوزش یکی ازنشانه های عفونته عزیزم خودتو با محلول جوش شیرین واب هربارکه میری سرویس بشور...فعلاهم لباس ...

توخونه اصلا لباس زیرنمیپوشم اونقدرم بهداشت فردیمو رعایت میکنم که حدنداره نمیدونم چرا اینجورمیشم😣

توخونه اصلا لباس زیرنمیپوشم اونقدرم بهداشت فردیمو رعایت میکنم که حدنداره نمیدونم چرا اینجورمیشم😣

زیادخودتونمیشوری؟؟اززیاد شستن واژن هم عفونت ایجادمیشه ها سعی کن با جوش شیرین یه مدت شستشوبدی خوب میشه 

خدایاشکرت
زیادخودتونمیشوری؟؟اززیاد شستن واژن هم عفونت ایجادمیشه ها سعی کن با جوش شیرین یه مدت شستشوبدی خوب میش ...

خب دسشویی ک بریم دیگه مجبوری خودتو بشوری آدم اتفاقا ازاون دسته نیستم که همش تو دسشویین بعضا میگن سردی میکنن زیاد دسشویی میر درطول روز نهایتا ۲یا۳بارخودمو میشورم دیگ  موندم این عفونت ازکجا میاد😥😥

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز